АЗС ОККО

Описание

OKKO - Компания премиум класса на рынке нефтепродуктов.
Автозаправочная станция предлагает потребителю различные виды топлива. Вежливое обслуживание и необходимые в пути дополнительные услуги. Доступные цены за отличное качество.
  • николай на рено 25.01.2016
    Время визита: 19.01.2016
    заправил "зимнее" диз.топливо на окко напротив жд.вокзала в херсоне.сегодня был мороз -17,машина не завелась,ей 1 год.буду ждать когда растает парафин.Заявление о том что -OKKO - Компания премиум класса на рынке нефтепродуктов,мягко говоря -неправда.Дизтопливо ужасное,думаю,не один я ето узнал.
    Ответ Юлія, відділ комунікацій ПАТ "Концерн Галнафтогаз" (мережа АЗК "ОККО") 25.01.2016
    Дякуємо за відгук. У процесі пониження температури (нижче-15оС) , а особливо при досягненні її порогового значення (-20оС), в’язкість дизельного палива збільшується, дрібні кристали парафіну скупчуються і в результаті забивають паливні фільтри та запобіжні сіточки, осідають в каналах паливопроводів, паралізуючи роботу двигуна. Дуже важливе значення має будова системи подачі палива автомобіля. Чим тонші паливні трубки, тим швидше кристали парафіну їх забивають. Якщо автомобіль тривалий час знаходиться на вулиці, то на нього впливає не тільки температура, а і вологість повітря і вітер, так звана «точка комфорту» може суттєво знижуватись. При русі автомобіля по трасі реальна температура охолодження його деталей є нижчою від температури повітря надворі, що може призвести до замерзання дизельного палива при вищій температурі. Взимку ця температура може бути до 10*С нижчою, ніж показник термометра в автомобілі. Всім автомобілістам при підготовці автомобіля до зимового періоду рекомендується змінити масло та паливний фільтр, а також регулярно слідкувати за наявністю конденсату у відстійнику. З часом в баку автомобіля накопичується деяка кількість води. Відбувається це внаслідок утворення конденсату при перепадах добових температур. Взимку вода, що потрапила в паливопровід і фільтри, крижаніє й перекриває надходження палива. Часточки бруду дають аналогічний ефект.