СТО Мактранс

Описание

Понедельник-Суббота с 9:00 до 18:00
Выходной: воскресенье
  • Максим на Volkswagen Golf 24.08.2021
    Время визита: 16.08.21
    Хороший сервіс та підхід до клієнта. Все чітко і зрозуміло пояснювалось, кожен етап роботи. Олена дуже приємна в спілкуванні дівчина. Видно, що СТО працює на репутацію! Яка задекларована сума ремонту оголошувалась на початку така і була в кінці.
  • Уляна на Volkswagen cc 27.02.2021
    Время визита: Осінь 2020
    Звернулися з проблемою по акпп(заміна масла, фільтрів), діагностика.... В результаті сказали, що знімуть мехатронік і будуть вирішувати. В подальшому дій не узгодили, не зателефонували, а по факту повідомили, що виконали ряд не узгоджених робіт на суму 14000. Як виявилося в подальшому заміну фільтра не провели, поміняли лише масло, яке після заміни почало текти з коробки. При обслуговуванні в іншому салоні виявили, що фільтр в коробці не поміняли, прокладки в мехатроніку також , хоча за це все кошти взяли. Загальна оцінка нуль. Це не сервіс, це кидалово
  • Юрій на Ford 05.09.2020
    Время визита: 30.07.20
    Не розумію чого люди пишуть позитивні відгуки за цей Сервіс.Ремонтува в них Ford s max,поломка була в передачі заднього ходу...Спочатку виглядало все дуже професійно і Павло на перший погляд такий здався професіоналом,але це тільки на перший погляд....а коли прийшлось до справи,то тут і почалось....Ремонтували моє авто тиждень, приїхав за машиною дали мені акт виконаних робіт на суму більше 40 000 грн пояснили, що така АКПП дорога в обслуговуванні...нехай,оплатив, поставився з розумінням, сервіс ніби "солідний", ще й на "форді" мені його порадили ...В результаті задня передача працює, але при переключанні передач коробка почала бити,штрикати і з'явився гуд,таке враження, що допихає передачу,як мені пояснив Павло, це так вилки втираються.... Сказали, що так має бути все має втертися....типу нове щеплення...ок...поїздив два тижні,так і нічого не втерлося, тільки ще додалися сильні удари при скидані з 3.п на 2.п.Приїхав до них вже типу по гарантії,зробили адаптацію, сказали поїздити ще....нічого так і не змінилося. Приїхав до них третій раз, ремонтували 2 тижні...кажуть, що замінили по гарантії корпус акпп....В результаті "пінки" лишилися. Як сказав, Павло:це не нова машина... що ви хотіли?,купіть нову машину,якщо хочете ідеально все...вже не говориться про те,що протягом 3 раз майстри сервісу забували захист двигуна прикріпити!ось такий сервіс за не малі,як на мене,кошти! Не рекомендую,сервіс працює не на перспектеву і задоволеного покупця,аби заробити і все!
  • Hooligan на Ауді q5 22.04.2019
    Время визита: 22.04.2019
    Оцінка не 1 зірочка, а нуль повний!!! 10 хвилин оцінки авто на відстані, підключили діагностичний блок за 200грн. З телефону подивився на помилки і все! Вердикт — ми таких автоматів не робимо, давай 300 грн. За 10 хв. роботи?!
  • Тарас на Рено 02.10.2018
    Время визита: 2/10/18
    Культура спілкування - абсолютний 0. Що би не сталось з вашою коробкою - оминайте цей «сервіс» десятою дорогою. «Машина або їде, або не їде, це вже не наші проблеми, але за заміну 150$ плати» Спочатку цей «майстер» сказав яку коробку брати, потім, коли коробка не підійшла - «я не я і хата не моя». «Я тобі не зобов‘язаний консультації давати» і т.п.. «їдь на свій сервіс - вони мають бази і все скажуть» - це вже відповідь його після першої поради яку взяти коробку, і вже взяв. Тому: не хочете влетіти в гроші і ще й зіпсувати собі нерви з тим «примітивізмом», оминайте їх настільки далеко, наскільки буде можливим.
  • Олег на Ауді 13.06.2018
    Время визита: Минулого тижня
    Не знаю як роблять але розводять на гроші однозначно
  • Олег на audi 27.07.2017
    Время визита: 3 травня 2017
    Барани повні!!!розмов багато толку...після того як цілий місяць возилися з машиною довелося відвезти на інший сервіс.там зробили за 3 дня...
    Ответ Руководитель 28.07.2017
    напишите гос. номер вашей машины.
  • Юрий на Форд 06.06.2017
    Я надіюсь майбутнього в цього сервісу немає, після ремонту АКПП я незадоволений.Постійно тече масло з коробки.На третій раз нарешті зробили , і то на диво попався давній знайомий , Микола, у якого я раніше обслуговував Форд. А власнику Павлу я хочу сказати одне- досить лапшу вішати на вуха!!Займися краще роботою , а не кубітами!