СТО "Говерла"

Комфорт с СТО "Говерла"

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

Компания “Говерла” на рынке Украины с 2001 года. Сейчас в наш состав входят: дистрибьюторские компании, сеть шинных центров “Вианор”, а также сеть автоцентров “Говерла”.

Наш главный офис находится в городе Хмельницкий, где и начался наш профессиональный путь. А также у нас есть филиалы шинных центров в таких городах, как Тернополь, Винница, Каменец-Подольский.

Марки авто

  • толік 30.08.2018
    розводяги
  • Sergey на Infiniti 21.02.2018
    Время визита: 14/02/2018
    Доброго дня, ні в якому разі не рокемендую даний "сервіс" для виконання робіт по авто в принципі. Мав з ними серйозні проблеми - після виконаних робіт, вже після 300км був вимушений викликати евакуатор. На що отримав відповідь - ви ж це не говорили перевіряти, незаважаючи на те що авто було привезене для огляду саме перед поїздкою у Карпати. Від керівництва, і навіть від головного майстра не прозвучало навіть вибачення з проводу проблем які виникли і понесл за собою матерільні витрати. Думай двічі перед тим як віддавати своє авто подібним "профі" При необхідності можу надати фото насілдків виконаних робіт та маяю запис розмови з представниками СТО тому за інфо вище несу повну відповідальність