СТО ТРК МОТОРС

Комфорт с СТО ТРК МОТОРС

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

СТО ТРК МОТОРС пропонує такі послуги

- повний капітальний або частковий ремонт двигуна
- зварювальні роботи
- ком'ютерна діагностика
- ремонт ходової частини
- заміна прокладки головки блоку циліндрів
- заміна ремня чи ланцюга ГРМ
- сальники
- гідрокомпенсатори
- опори двигуна
- масла та охолоджувальну рідину
- замірювання компресії в циліндрах бензинового та дизельного двигуна

Виды работ

Удаление катализатора Ремонт опоры амортизатора Замена масла и технических жидкостей Ремонт турбин Ремонт амортизатора багажника Ремонт замка зажигания Предпокупочный осмотр Замер компрессии дизельного двигателя Ремонт деформации тормозного диска Ремонт КПП/АКПП Ремонт кондиционеров Ремонт катушки зажигания Компьютерная диагностика Диагностика тормозной системы Ремонт дизельных двигателей Ремонт рулевого управления Диагностика лакокрасочного покрытия Ремонт рулевых реек Диагностика подвески Ремонт компрессоров Ремонт шлангов высокого давления ГУР Замена жидкости сцепления Ремонт стартеров Ремонт двигателя Ремонт натяжителя ремня генератора Диагностика топливной системы Замер компрессии бензинового двигателя Ремонт опоры двигателя Замена воздушного фильтра Диагностика топливной аппаратуры дизельных двигателей Ремонт мини-автобусов Ремонт турбокомпрессора Ремонт пьезофорсунок Ремонт пневмоподвески Замена выжимного подшипника сцепления Ремонт ГБЦ Ремонт ГБЦ Диагностика холодильного оборудования Замена ступичного подшипника Ремонт амортизаторов и стоек Замена сцепления Замена сайлентблоков Ремонт зажигания Ремонт задних амортизаторов Замена топливного фильтра Слесарный ремонт Ремонт трейлеров Диагностика двигателя Ремонт КПП Ремонт насос-форсунок Замена фильтров Услуги автоэлектрика Ремонт выхлопных систем Ремонт вискомуфт Диагностика кондиционеров Ремонт топливного насоса дизельного двигателя Ремонт топливной системы Ремонт микроавтобусов (бусов) Ремонт подвески Удаление сажевого фильтра Ремонт крепления глушителя Ремонт карданных валов Ремонт задней балки Ремонт крепления радиатора Восстановление шаровых Ремонт кожаных покрытий Ремонт прицепов Ремонт тормозной системы Ремонт инжекторов Ремонт карбюраторов Зарядка аккумуляторов Ремонт микроавтобусов Замена вилки сцепления Замена ведомого диска сцепления Замена рабочего цилиндра сцепления Ремонт опоры передней стойки Ремонт электронных систем Ремонт стеклоподьемников Ремонт генераторов Ремонт радиаторов Ремонт топливных баков Отогрев авто Замена датчика ABS Ремонт глушителей Ремонт клапана форсунки Ремонт дверных замков и ручек Замена салонного фильтра Ремонт двигателей D4 Ремонт поршневой группы двигателя Ремонт ТНВД Ремонт контактной группы замка зажигания Ремонт дизельных турбин Ремонт трубок высокого давления Ремонт ротора генератора Диагностика электрооборудования Диагностика ходовой Замена масляного фильтра Ремонт пневматики Полная замена масла в АКПП Ремонт ГУР Мелкосрочный ремонт Замена ремня ГРМ Замена расходников (свечи, колодки) Ремонт стоек Услуга трезвый водитель Установка и ремонт стеклоподъемников Диагностика инжектора Ремонт насоса ГУР Ремонт рулевых тяг и наконечников Ремонт поршней компрессора Замена педали сцепления Реставрация турбин Ремонт форсунок Замена и ремонт рулевых реек Ремонт амортизаторов Замена тормозной жидкости Ремонт электрооборудования Замена троса сцепления
  • Віктор 04.02.2021
    Время визита: 29.01.2021
    Обслуговуюсь на ТРК Моторс вже майже рік, загалом задоволений. Прийнятні ціни і роблять на совість.
  • Денис на Mercedes w203 11.12.2020
    Время визита: 7 грудня 2020
    Якщо ви, якимось чином ще сумніваєтесь, я ВАС прошу - не потрібно. Тут ви знаходитесь серед проффесіоналів у всьому, як по відношенні до клієнта, так і по відношенню до вашого авто. Треба трошки історії, все почалось з того, що на моємо авто било помилку "положення роспредвала - впускного", значить пора міняти ланцюг ГРМ. Там де я проживаю, ніхто не ризикував братись за 271 мотор, тіпа протяжкою можна, але шо в середині ніхто не зна. Я шукав СТО довго, і як і ВИ по відгукам. Наразі натрапив на ТРК Моторс. Побачивши шо вони, як один з профілів, займаються моторами, ' подзвонив, і вже на єтапі розмови, менеджер розклав все по полочкам, грамотно із розумінням справи ( є підозра що сам ремонтує ті двигуни як насіння ). Причому, лапшу не вішали як інші. Я нормально розбираюсь в цьому моторі і взагалі майже все міняю в машині сам, але з ланцюгом було стрьомно мінять самоу. В цілому, домовилися - і я поїхав у Львів. Машину одразу прийняли і пішла робота. Я тим часом любовався краєвидами Львова. А тепер важливий момент, немає сенсу тусуватися у них в боксах, тому що менеджер увесь час каже, що, де, як і коли робиться, висилає фото та відео, поетапно описуючи стан робіт. Є таке відчуття що ти там знаходишся. Нічого без вашого відома не роблять, питають вашої думки і пропонують варіанти. Машину зробили, поки їхав назад, все було тихо і плавно. Наразі я ДУЖЕ довольний роботою всієї їхньої команди. Я усім пропоную їхати до хлопців, вони знають шо роблять. Дуже хочеться щоб люди знали про це СТО! а не їхали до шахраїв.
  • Данило на хонда 23.10.2020
    Время визита: 23.10.2020
    якісний ремонт, професійні майстри.
  • Ілона на Jetta 12.07.2020
    Время визита: 10 липня 2020
    Швидко замінили щеплення на авто, допомогли з запчастинами. Дякую за сервіс! Приїжджатиму до Вас ще :)
  • Остап на Volkswagen 15.06.2020
    Время визита: 10 червня 2020
    Дуже сподобався сервіс. Зламалась машина, доїхав сюди. Мені зробили швидко та якісно щеплення, виділили підйомник і мастра, хоч всі були в роботі. Я попросив взяти мою машину, бо їхав далі в дорогу 500 км. Дуже рекомендую і дякую хлопцям!
  • Roman на Hyundai elantra 14.06.2020
    Время визита: Весна 2020
    Ремонтував інтеркулер. Тестуючи машину виїздили 7 літрів палива-90 км. Цікаво де так ганяти можна. Ще й вгробили ходовку. По результаті ніфіга не зробили, здерли гроші + ще після них робити треба тепер. Розказують багато толку мало....
    Ответ Роман 15.06.2020
    Roman, доброго дня! Дякуємо Вам за розгорнутий відгук. Ми переглянули історію ремонту Вашого авто. Нагадую, що вартість нового інтеркуллера була зависокою для Вас і Ви наполягли на ремонті старого, що і було виконано. Очевидно, що гарантія на такий ремонт не надається, про що Вас було завчасно попереджено. Враховуючи, що Ви не звернулись повторно з проблемою на СТО в адекватні терміни, а пишете відгук (ще й включаєте сюди незрозуміло чому несправну ходову частину) через більше ніж 3 місяці після Вашого візиту, вважаємо це неприйнятним. Щодо палива - автомобіль заводився виключно на території СТО для перевірки коректності роботи. Авто покидало межі СТО для тестування виконаної роботи під час передачі його Вам назад. Так, звісно - тут були витрати палива - Ви очікували заправки палива з нашого боку? Також не зрозуміла суть фрази "по результаті ніфіга не зробили" - всі обумовлені послуги були надані вчасно та за домовленою наперед вартістю. При прийомі авто з роботи Ви були цілком задоволені станом автомобіля. Дякуємо за звернення. В разі виникнення додаткових запитань - звертайтесь за телефоном 097 82 83 164.
  • Олег на SEAT 13.04.2020
    Время визита: 09.04.2020
    Шукав хороший сервіс орієнтуючись на відгуки в інтернеті, і не помилився! Дякую хлопцям за пунктуальність і якісно виконану роботу! Однозначно рекомендую!
  • Ігор на Рено 12.03.2020
    Время визита: 10 березня 2020
    Сподобалось обслуговування на даному СТО.
  • Вадим на Opel 18.02.2020
    Время визита: 3 лютого 2020
    Хлопці перебрали мені двигун в інсігнії. Пройшло вже більше 2-ох тижнів, все гаразд - жодних нарікань. Нормальний чистий сервіс, приємні майстри. Звертатимусь ще, рекомендую!
  • Михайло на KIA Magentis 10.05.2019
    Время визита: 10 травня 2019
    Знайшов сервіс через інтернет. Домовився в телефонному режимі заздалегідь на дату та час. Втрапити до бокса з підйомником по території заводу самотужки за допомогою вказівників і без телефонних підказок - справжній квест:) Роботою майстра задоволений: заміна підшипника передньої ступиці зайняла близько 45 хвн. оцінка 4 з 5 - враховуючи розташування та вартість роботи.
  • Наталя на Skoda Octavia 14.01.2019
    Время визита: 13.01.2019
    Простеньке СТО, якщо хось шукає люксове приміщення, каву і WIFI - то вам не сюди) Але толкові майстри і нема відчуття, що тебе хочуть розвести на гроші і впарити невідомо що. На жаль, з дівчатами так часто буває на СТО(((((( Мені відремонтували підвіску на автомобілі, директор СТО допоміг замовити всі необхідні запчастини завчасно через інтернет. Зранку залишила авто, після роботи забрала - вже все було готово. Задоволена тим, як все зробили і що допомогли з запчастинами. Перший раз трохи важко було знайти, так як СТО знаходиться на території заводу. Але то не проблема, є вказівники і майстер по тел зорієнтував. Тому вдячна майстрам і рекомендую це СТО
  • Андрей на Renault Laguna 04.08.2018
    Время визита: 2.08.2018
    Спасибо огромное парням. Был c женой во Львове проездом. Машинка сламалась возле Ашана. Менеджер приехал с лаветой, погрузил мое авто и завез на сервис (конечно за отдельную плату). Сделали все очень оперативно. Спасибо большое.