Автомойка Екопаромийка

Описание

Паромийка, або по-іншому мийка паром – це абсолютно нова, але водночас й сама сучасна технологія, яка поступово стає популярною у всьому світі на світовому ринку послуг з клінінгу (чистки). Процес миття різноманітних поверхонь паром полягає в тому, що під час такого миття використовується або сухий, або вологий пар, але обов'язково під високим тиском. Пар дуже просто і легко видаляє навіть самі складні та важкодоступні забруднення, які просто неможливо очистити за допомогою стандартної системи чистки. Така чистка також може дезінфікувати поверхню, не пошкоджуючи її.

Для мийки паром не потрібно велика кількість води, тому оброблена поверхня швидко висихає і на ній не може з’явитися ні цвіль, ні грибок. Така паромийка може працювати навіть автономно, не потребуючи обов’язковго підключення її до систем електроенергії, водопостачання або каналізації в місці чистки, тому вона може працювати на будь-якому майданчику.

Ми займаємося послугами мийки та чистки за допомогою сучасної паромийки на самих різноманітних поверхнях. Ми усунемо навіть складні або важкодоступні типи забруднень. Ми також продезінфікуємо будь-яку поверхню.

Паромийка або мийка паром – це новітня система очистки паром за допомогою використання сухого та вологого пару. З її допомогою можна очистити салон авто, яхту та навіть катер.

З цінами можна ознаїомится на http://ekoparomiyka.com.ua/price-list/