СТО Интер Авто Центр

Описание

Интер Авто Центр официальная станция обслуживания автомобилей Volkswagen, Audi, Skoda, Seat/
Выполняем все виды работ по обслуживанию авто, установка дополнительного оборудования.
время работы: Пн.-Пт. с 9:00 до 18:00 ; Сб. с 10:00 до 15:00; Вс. выходной.
  • Олександр на Passat CC 21.05.2021
    Время визита: Травень 2021
    Відгук залежить від очікувань. Якщо робили все на гаражах, а потім приїхали, щоб розв'язувати якусь проблему, яку на гаражах не змогли вирішити, тоді очікувати, що вони будуть витрачати купу робочого часу на пошуки проблеми не варто. Так само повинні розуміти, що у вартість години входить не тільки зарплатня майстра, але і приймальника і навіть спеціальний інструмент для ремонту вагу, який також коштує грошей. Якщо таке розуміння є, то добитися результату від них можна. Це може коштувати дорожче, чим на гаражах, але кожен сам обирає, що він хоче і що він очікує. Принаймні там на діалог ідуть завжди.
  • Мария 04.11.2020
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! будь-якого роду технічне обслуговування та ремонт автомобілів в Iнтер Авто Центр – Volkswagen. «Майстри» - це голосно сказано, це горе люди, це просто жах, працюють люди, які просто не мають уяви, що вони роблять, і де вони роблять…. Менеджери зацікавлені тільки в тому, як розвести людей на заміну нових деталей автомобіля. Ціна ремонту, не з дешевого задоволення, але я готова платити кошти за ЯКІСТЬ а не за чорт знає що….двічі повертали автомобіль в несправному технічному стані, хоча в ході телефонної розмови ввічливо запевняли «Ваш автомобіль відремонтований, можете забирати». Крім цього, для них нормально віддати автомобіль, який не їде і не зібраний до кінця і по тупому вводити в оману і брехати ..сьогодні Ви не прикрутили гвинтик, який по Вашому не дуже то і потрібний, чи кришка двигуна, - а завтра не прикрутите колесо….в результаті чого настають смертельні наслідки….((((( При цьому, замість того щоб вибачитись та почати хоч щось робити - починають перекладати відповідальність на інших.
  • Виктор на Фольцваген тоурег 10.04.2019
    Время визита: 29.03.2019
    Ето просто жесть, пригнал тоурег поменять прокладки под головки, потекли наружу 7тыс.Работа и 33тыс. прокладки, развод полнейший, не советую. Менеджер Виталий разводил что головки не подлежат ремонту мне пришлось самому отвезти в другое место и оказалось клапана держат, плоскость выровняли все отлично, привожу обратно ищут причины что бы поменять все от корпуса фильтра до болтика чтобы содрать побольше денег.
  • Марина на Фольцваген 27.06.2018
    Время визита: 25.06.2018
    Самое лучшее СТО в нашем городе. Моя машинка достойна лучшего обслуживания, которое можно получить только здесь. конечно цены на услуги не низкие, но качество того стоит.