СТО AIRPAD

Комфорт с СТО AIRPAD

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

Компанія «AirPad» створена в 2015 році і на сьогоднішній день є однією з лідерів у сфері сервісу і технічного обслуговування пневмопідвісок таких марок автомобілів як: Mersedes, Audi, BMW, Toyota, Lexus, Volkswagen, Porsche та багатьох інших.
Високий професіоналізм співробітників, поступове впровадження нових технологій діагностики та ремонту пневмопідвіски, а так само постійні інвестиції у «майбутнє» компанії та індивідуальний підхід до кожного клієнта, роблять нашу компанію надійною для клієнтів.
Постійна наявність запчастин і оперативність роботи працівників дозволяє максимально прискорити процес обслуговування, роблячи його якісно швидким і вигідним для клієнтів нашого сервісу.
Наші майстри постійно проходять курси підвищення кваліфікації, всі співробітники мають багаторічний досвід роботи з пневмопідвіскою різних марок автомобілів.
Наші цінності
Кожен задоволений клієнт — рекомендація НОВИМ клієнтам!
  • Тарас на AUDI 20.12.2018
    Время визита: Осінь 2018
    Міняв задні пневмо подушки на Audi A6 C6. Нові купляв на місці, на сто. Надали гарантію на нові - 2 роки. Ціни адекватні. Їжджу вже місяць, роботою задоволений.
  • Анатолий на Mercedes s500 31.05.2018
    Время визита: 10 апреля 2018
    покупал компрессор для с класса и задние стойки, поездил на них неделю, потом машина на пузе. по гарантии заменил стойки ... хватило на месяц их. больше не хочу иметь с ними дело.
    Ответ Михайло Володимирович (Директор) 01.06.2018
    Доброго дня, Анатолій. Дякуємо за інформацію. Продукція та послуги, які ми надаємо, супроводжується гарантією. Просимо вказати серійний номер виробу, який зазаначений у гарантійному талоні та дубльований на самому виробі, оскільки, на даному етапі, ми не знаходимо у нашій системі інформацію про гарантійний випадок. Ця інформація допоможе нам встановити причину виникнення проблеми та виконати взяті на себе зобов'язання. Будемо вдячні за допомогу!