СТО Сажевик

Описание

З понеділка по п'ятницю з10 до 20год
  • Михайло на Форд транзит 02.11.2022
    Время визита: 2 травня 2021року
    Михайло Ужгород Форд транзит 2002р.Ремонт насоса вп 30!!! Вітаю пані Наталію! Відправив цій пані насос,проходить два-три дні ніхто нічого не каже яка проблема і скільки ремонт,а на мій звінок відповіді немає бо во вже вихідні.На початку тижня приходить повідомлення треба забирати насос ,так Нова пошта,накладна насос вп 40 ремонт електронного блоку 6000 грн,кажу це не мій насос в мене вп 30 перший раз з цим справу маю,Пані Наталія мозги мені на виніс.Розібралися, далі ремонт електронного блоку 6000 грн добре оплачено,алеж виявляється що це була лише перепайка транзистора,а там ціна максимум 3000(в Одесі в garage 2800 грн)!!!Поставлене питання чому така ціна?, вона не знає,бо немає людини яка це робила)) Тишком-нишком і ціна вже на Новій пошті . Кажу поверніть гроші,каже немає людини))
  • Ярослав на VOLVO 13.12.2019
    Время визита: 3.12.2019
    Другий раз користуюся послугами цього СТО. Перший раз був у квітні 2019 року - видалення сажового фільтра. Після спілкування з Сергієм переконався, що люди підходять до справи з роумінням діла. Видалили фізично протягом 2,5годин, програмно протягом 1години. Зауважу, що програмно видаляти довелося з втручанням в плату. Дуже переживав аби все пройшло добре і не помилився. По сьогоднішній день жодних ньюансів повязаних з втручання у "мізки" немає. Вдруге приїхав з проблемою по вентилятору кліматичної установки не підходив "+" до вентилятора після запобіжника. Приїхав на визначену годину, однак довелося чекати тому, що була незакінчена попередня машина. Розуміючи той факт, що діагностика електрики є з однієї сторони "лотереєю" а з другої сторони, інколи, за 2хв не вирішується, домовилися з Наталею, що перетелефонує наступного дня коли Сергій закіничть роботи. Так і відбулося, Зателефонували, приїхав на пошук та усунення моєї несправності було витрачено 5хв. Правда відзначу, що приїхав уже зі знятим пластиком і доступ до проводки був максимально-можливо відкритим для Сергія. Доречі кваліфікація Сергія є на досить великому рівні, людина свою роботу знає та якісно її виконує, а крім цього є просто приємною людиною у спілкуванні у якої можна запитати питання і отримати відповідь, на відміну від де-яких інших СТО де відповідь на питання по темі проблеми отримати НЕМОЖЛИВО.
  • Михайло на Mercedes 04.12.2019
    Время визита: 03.12.2019
    А я до Сергія вже п'ятий рік приїзджаю,зі всіма своїми машинами.Краще за нього у Львові поки нікого не знайшов.Завжди кваліфікований підхід.Мені колись мого Опеля ніхто зробити не міг,куди я тільки не звертався,офіціали тільки встигали міняти запчастини,і тільки він мені поремонтував блок управління..
  • Андрій на фольцваген 13.11.2019
    Время визита: 12 листопада 2019р
    Обізджайте 10-тою цей сервіс просто тупий розвод на гроші причину не усувають а думають як з тебе побільше урвати якщо ти попав туди приіхав програмно видалити вугільний фільтр цілий день промурижили на вечір Наташа сказала залишати автомобіль для заміни проводки скільки це коштує невідомо !!! Відмовився надругий день зробив за пів години неміняючи ніякоі проводки плюс непопідключали датчики !!!
  • Юрий на Фольксваген 15.06.2019
    Время визита: 02.06.2019
    Наглий обман, розвод на гроші. Власниця ,Наташа- найбрехливіша із всіх !!