СТО СТАРТЕР.ДС.АВТО.ОДЕССА

СТО СТАРТЕР.ДС.АВТО.ОДЕССА

5.0 3 отзыва

Комфорт с СТО СТАРТЕР.ДС.АВТО.ОДЕССА

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

Автосервіс Starter.Ds.Avto.Odessa
Терміновий ремонт стартера, генератора.
Професійні послуги з ремонту генераторів, стартерів, електроустаткування, проведення будь-якої складності. Комп'ютерна діагностика. Ці та інші послуги вам нададуть наші майстри. Для цього ми маємо у своєму розпорядженні все необхідне спеціалізоване обладнання, прилади та інструмент, електронні та паперові каталоги, висококваліфіковані фахівці. На всі виконані роботи та замінені запасні частини надаємо гарантію:
Відновлений агрегат – 1 місяць
Безкоштовне обслуговування протягом гарантійного періоду.

Ми маємо досвід роботи понад 10 років, будуємо довготривалі, чесні стосунки з нашими клієнтами, уважно ставимося до кожного прохання та скарги з боку клієнта та завжди намагаємося йти на зустріч.
За бажанням клієнта, наші майстри на місці зроблять заміну деталі, що вийшла з ладу, наявність власного магазину-складу робить ремонт оперативним і доступним за ціною для будь-якого бюджету. Ви купуєте необхідні вам запасні частини, не переплачуючи посередникам. Додатково існує система знижок для постійних клієнтів та майстрів. Впевніться особисто, що у нас не тільки першокласний сервіс, уважне ставлення до клієнтів, але й найвигідніші ціни в Одесі. Однією з переваг нашого спеціалізованого центру є наявність запчастин та обладнання для діагностики та ремонту. Наші співробітники мають великий практичний досвід та знання у ремонті електроустаткування, що допомагає їм швидко, якісно виявити та усунути несправності будь-якої складності.
Ми цінуємо наших клієнтів та свою репутацію. Ремонт провадимо чесно, всі роботи виконуємо тільки після погодження з клієнтом, ніколи не нав'язуємо непотрібну роботу. Бережемо Ваш час та гроші. Наші майстри завжди нададуть Вам необхідну консультацію та нададуть допомогу.
Працюємо без вихідних,
Зателефонуйте нам зараз! Отримайте потрібну консультацію! Задайте всі питання, що залишилися у Вас!
Іцхака Рабіна 28а 10:00, 18:00
  • Витя на Део 29.09.2022
    Время визита: 290922
    Искренние благодарность за помощь мастерам 👍
  • Олег на Opel 01.06.2022
    Время визита: 010622
    Огромное вам спасибо, мастера своего дела, сделали как просили и в срок, обслужили у ребят генератор и стартер выглядит как новые и меняют по факту запчасти 👍
  • Серафима на BMW 26.05.2022
    Время визита: 24.05.22
    Мастерам огромное спасибо что приняли нас поздно вечером и помогли поченить машину, загорелась лампочка зарядки и нам надо было срочно выезжать из города, обзвонили разные мастерские нам везде говорили на завтра а ребята приняли и помогли нам быстро и в такое сложное время сделать машину, огромнишае спасибо вашей мастерской, очень приятные люди и видно что хорошие специалисты в своём деле.