СТО Avangard-Auto (автомийка Н2О)

СТО Avangard-Auto (автомийка Н2О)

0.0 0 отзывов

Комфорт с СТО Avangard-Auto (автомийка Н2О)

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

«Avangard-Auto» – мультибрендовий автосервіс у місті Чернігів, працюємо з ….. року, надаємо послуги з ремонту і обслуговування автомобілів як фізичним, так і юридичним особам. Знаходимось на вулиці Інструментальній 3А (Козацька 56А), біля мийки «Н2О» .
Ми – прихильники технологічності у всіх процесах, як при діагностиці, так і при виконанні ремонтних робіт. Фіксовані ціни, досвідчені майстри, персональний менеджер, свій склад запасних частин
3D розвал-сходження – це новий метод у сфері технічного обслуговування автомобіля, який дозволяє створювати тривимірні зображення. Основна відчутна перевага цієї технології – це якість діагностики, вона максимально точна.
В автосервісі «Avangard-Auto» ми здійснюємо 3D розвал-сходження на стенді американського виробництва Hunter. На колеса автомобіля кріпляться не датчики, як при звичайному розвал-сходженні, а спеціальні мішені. Вимірювання проводяться за допомогою камер, які фіксують положення мішеней в просторі. Далі інформація передається на комп’ютер для створення 3D-моделі. Зміну кожного кута видно на комп’ютері в режимі реального часу.
Процес доволі швидкий і відрізняється високою точністю, оскільки комп’ютер працює за спеціальними налаштуваннями та містить базу правильних значень розвалу і сходження більшості автомобілів різних виробників.
3D Розвал-Сходження
30 хв. часу
400 грн. одна вісь
500 грн. дві вісі

Що Ви отримуєте?
• Автомобіль, який рівно рухається
• Акт з результатом у цифрах
• Гарантію на виконані роботи

Отзывы Avangard-Auto (автомийка Н2О)

0.0 0 отзывов
Пока нет. Будьте первым!