СТО Вік-Експо

Описание

комп'ютерна діагностика автомобілів;
гарантійне та післягарантійне технічне обслуговування авто, ремонт;
комп'ютерне регулювання розвалу-сходження;
шиномонтаж;
рихтування;
встановлення додаткового обладнання;
антикорозійна обробка кузова і тонування скла;
автомийка, хімчистка салону;
послуги евакуатора та сервіс-мобіля.
  • Олег на Opel 25.05.2017
    Время визита: березень 2017
    Категорично не рекомендую СТО BOSCH Car Service, що по вул. Кобзарській, 85! Нещодавно звернувся на це СТО для проведення діагностики свого автомобіля: ходової, компресії циліндрів, комп’ютерної діагностики. В результаті цієї діагностики мій автомобіль проїхавши біля 20 км (з СТО до с. Здовбиця) загорівся… Лише вогнегасник та допомога інших водіїв не дали згоріти автмобілю повністю. Як виявилося пізніше, під час відновлення пошкодженого авто, причиною загоряння стало замикання високовольтних проводів на свічках. Під час здачі мені автомобіля менеджером СТО зазначено, що високовольтні провода трохи полопали, їх потрібно буде поміняти. На моє запитання чи можу я ще на них їздити – отримав ствердну відповідь. Як виявилось можу їздити, але не довго… Маніпуляції з високовольтними проводами при перевірці викликали ще більше пошкодження ізоляції проводів, що й викликало замикання та займання автомобіля. Проводячи діагностику компресії циліндрів працівники СТО BOSCH Car Service знімали ці провода і бачили в якому вони стані, але навіть не запропонували мені одразу їх замінити. Їхня безвідповідальність, халатність та некомпетентність призвели до пошкодження транспортного засобу, загрози життю і здоров’ю мого та інших учасників дорожнього руху у разі вибуху автомобіля. Саме тому СТО BOSCH Car Service мусить бути занесене до «чорного списку» кожно водія, який дбає про свого «залізного коня».
  • Анатолій на Фольксваген 18.05.2017
    Время визита: Весною 2017
    Мій візит до сервісу закінчився "хождением по муках"! Як на мою думку,не сервіс,а ***трон якийсь! Що стосується планового ТО по регламенту (заміна фільтрів,рідин,масел і т.д.) то це у них без проблем,а що до серйозного ремонту,то тут починається "розвод"на гроші. Звернувся із проблемою по третьому циліндру(пропуски),як показала їхня діагностика,почалася заміна різних деталей,проблема залишалась,а гроші платилися. За два візити до них 11,04.та 16.05.2017р.було заплачено майже сім тисяч гривень (поміняли трубкуГБЦ,впарили ремкомплект до форсунок,незнаю чи знадобиться),далі зі слів майстра столу замовлень Максименко В.С.треба починати ремонт двигуна,який стартує від п'ятнадцяти тисяч,а якою закінчиться невідомо,на цьому я зупинився,хватило з мене цього ремонту і з такою самою несправністю,виїхав з цього СТО,за що гроші заплатив незнаю! Гайки крутили,щось міняли,заливали,промивали, в кінці ще написали рекомендації,а результат нульовий!
  • анатолій на рено логан 31.03.2017
    Время визита: 31.03.2017
    більше двох місяців дав заявку на усунення дефекту по гарантії.приїздив 4 рази за 100 км,соьгодні знову обман. цинічно брешуть.телефонував на гарячу лінію,не допомогло.змушують подати в суд.нікому не рекомендую і закажу десятому
  • Валерій на VOLKSWAGEN 21.01.2017
    Время визита: 12.01.2017
    Проводив повну діагностику. Просив звернути увагу на роботу турбіни, так як пропала тяга, "їсть" масло та з вихлопної іде сивий дим. До того ж при 2000-х обертів видає характерний гул. В акті виконаних робіт ( № 000192158) видали два пункти : 1. Діагностика підвіски - 120 грн. 2. Ведений пошук несправності/ведені функції. - 360 грн. До першого пункту питань немає. По другому - склалось враження що автомобіль навіть не виїжджав на дорогу.... оскільки, не почути ЗВУК/ШУМ при набору швидкості просто не можливо. В рекомендаціях для клієнта описана лише ходова. А на словах сказали, що все добре : " Форсунки працюють, турбіна також! Щасливо! ". Дополнение от 23.01.2017: Турбіна все ж таки накрилася......І ніхто з ваших "майстрів"- " діагностів" цього не почув-не-побачив... Такий ось сервіс! За що платив ? Не ясно...
  • Володимир на Honda 04.12.2016
    Время визита: лiто 2016
    Мне лично понравились обслуживание и цены. Был на плановом сервисе. Перед приемом позвонили, что уже ждут. Предложили выбор запчастей в разных ценовых категориях.
  • Михайло на Шкода 13.11.2016
    Время визита: 09.11.2016
    09.11.2016 віддавав свою Шкоду на ремонт та фарбування баипера, зробили ремонт за три дні, якістю повністю задоволений, виглядає як новий. Велика подяка Євгену, він самостійно без моєї участі оформив всі нюанси зі страховою компанією, повідомив мене про оплату та провів ремонт. Отримавши акт про виконані роботи можу сказати що вартість не перевищує гаражників, але обслуговування на зовсім іншому рівні. Щира подяка, рекомендую.
  • Юлия на Фольксваген 04.11.2016
    Время визита: 04 листопада 2016
    Проводила ТО Фольксваген . Осталось ощущение развода. Результаты диагностики не выдают - только оглашают список деталей, которые надо заменить. Спецификацию уставновленных деталей не предоставляют На следующий день после ТО вдруг внезапно появились проблемы с аккумулятором - прям до необходимости немедленной замены. На вопрос, почему при первичном обращении проблема не была выявлена - менеджер ответить не смог ( цитата: "Я не могу ответить на этот вопрос) , На новый аккумулятор стоимостью 4000 грн вдруг оказалось, что гарантию не дают !!! - хотя первоначально прозвучал срок 2 года. . К сожалению, не было времени , чтобы решить проблему другим путем. Кстати, та "бамажка," которая якобы содержит сведения о компьютерной диагностике аккумулятора , не содержит никаких ( !) сведений ни о машине, ни спецификации якобы неисправного аккуммулятора - и откуда ее взяли - я уже не знаю - не исключаю, что к моей машине эта "цидулка" не имеет никакого отношения. Словом, будьте внимательней с этой конторой . По меньшей мере, с документацией у них серьезные проблемы - широкое поле для махинаций. А если что- доказать ничего не сможете. .
  • Сайсамон на Fiat 09.09.2015
    Время визита: "Весной 2014".
    не правильно одевал хомуты до пыльника до шруса через два выпал. Говорили мне что не оригинал надо новые купить. обратил второй раз тоже самый проблемы через два дня. а том сам купил инструмент и сейчас держать. Проблемы была о том что нужно промывать и сушить чтобы сухой и тогда одевать хомут.
    Ответ admin 17.09.2015
    Доброго дня, пане Сайсамон! Вдячні за ваш відгук, проте, такі питання в онлайн режимі не вирішуються. Потрібно виявити усі причини такої ситуації, які хомути, як Ви ставили; можливо там пильник не такий, можливо кулак, а можливо і хомути. Ми уважно та відповідально ставимось до своєї роботи, тому чекаємо на Ваш візит!
  • Олександр на VW Passat B6 22.07.2015
    Время визита: Липень 2015
    Ремонтував машину в диллера VW (Ровно). Питання по заміні втулок стабілізатора, ричагів.Хлопці сказали, що не потрібно міняти ричаги в зборі (вартість біля 6000 грн. , а порадили просто перепресувати сайлентблоки , економія не мала - 4500 грн. Дякую за чесне відношення до клієнта .
  • Іван на Фольксваген 09.06.2015
    Время визита: травень 2015
    Поклеїли автомобіль антигравійною плівкою( бампер , капот ,крила) досить нормально. Майстер - приймальник Євген все гарно розповів , пояснив переваги. Дякую.
    Ответ admin 10.06.2015
    Дякуємо, що відвідали наше СТО. Ми щиро вдячні за Ваш відгук, адже працюємо для Вас. Ваші позитивні враження і задоволеність нашою роботою-найбільша радість. Наше СТО чекає на Ваш приїзд знову!