СТО Галант-Авто

Описание

Видалення вмятин Українські технології локального ремонту.Видалення вмятин на кузові авто БЕЗ ФАРБУВАННЯ. Ця технологія дозволяє вирівнювати вмятини,отримані під час граду,механічних пошкоджень,заочаджує час і кошти,що йдуть на ремонт Вашого авто. (097) 5513269, Роман;
  • Андрій на Шкода 23.05.2019
    Время визита: Осінь 2015
    СТО крайнє не рекомендую.Купував авто в 2015 замовив діагностику огляд кузова на предмет пошкоджень при огляді все в ідеалі все оплатив,зараз прийшов час продавати робимо новий огляд і вуаля машина бита і то добре бита за що беруть гроші і як можна вірити.Рекомендую ні вякому разі немати справи з цією СТО!!!
  • Время визита: 20 апреля 2019
    Ужасное сто. Заказывал полную проверку перед покупкой автомобиля. В их вердикте, практически все в идеале. Приехал из другого города за автомобилем, проехавшись на нем, понял что с ходовой явно что то не то. Заехали на другое сто, в итоге задней подвеске нет. Под заметны амортизаторы, все сайлентблоки, развальцевал болты. Подушка двигателя. Как так можно проверять автомобиль, непонятно. Сто крайне не рекомендую !
  • Время визита: зима 2016
    Отношение администриции хамское ,ответственность за недоделанную работу никто не хочет нести, качество работ и подход к организации дела как в гараже где-то в заболотном! Хотите испортить себе машину и настроение езжайте на сервис "галантавто" Богдановская 15 Львов! категорически не советую !
  • Віктор на Шкода Октавія 30.01.2015
    Время визита: літо 2013
    Абсолютно не задоволений роботою цього автосервісу. 1.При доливці антифризу замість дистильованої води налили води з крану. 2.Міняв гідрокомпенсатори, зняли зубчатий ремінь і ставили його не по мітках на шківах, як мало б бути по інструкції, а по міткам зроблених маркером перед зніманням ремня. При цьому гроші взяли як за заміну ремня по інструкції. 3.Майстер продає оригінальні фільтра (типу в нього дешевше), думаю ці фільтри мали бути в когось іншого встановлені.... 4.Нарізали різьбу в картері бо різьба зливної пробки була зірвана і масло сочилося. При цьому картер чомусь не знімали та ще й різьбу нарізали криво. Через рік мотор здох, ремонту не підлягає, причина - багато металічної стружки в моторі. Колінвал, розпредвал, посадочні місця, масляний насос.... все пописане... таким майстрам потрібно руки відривати..... нікому не раджу туди їхати!!! Заміна мотору це дуже дороге задоволення!!!
  • Ярослав на ОCTAVIA A5 26.08.2012
    Время визита: 25.08.12
    була вмятина(дуже нервувала) на ребрі даху в ділянці лівоі середньоі стійки. майстер Роман постарався. обійшлося без знімання обшивки даху. із-за ДУЖЕ складного місця дефект ледь замітний( якщо ретельно приглядатись). витрати несла срахова компанія. Я ЗАДОВОЛЕНИЙ.