СТО Світ Авто

Описание

Спеціалізація: Розвал-сходження коліс. Комп`ютерна діагностика. Ремонт двигунів та КПП. Заміна гальмівної рідини, заміна мастил. Діагностика та ремонт ходової. Повний спектр кузовних робіт, зварювання, рихтування, відновлення геометрії, фарбування, полірування автомобіля.
Для зручності відвідувачів у сервісному центрі обладнано кімнату відпочинку для клієнтів, де можна переглянути цікаву телепередачу, скористатись безкоштовним інтернетом по каналу WI-FI на всій території автосалону, в нашому кафе ви можите випити кави і смачно поїсти.
  • Олег на Мерседес 09.06.2017
    Время визита: 2016
    Встановлював рік назад на своє авто газ 2 покоління після цього ще їздив пару місяців щоб настроїти його таки ненастроїли.Одним словом багато страчено Грошей і Нервів. НЕ РЕКОМЕНДУЮ
  • Тарас на Мітсубісі 03.10.2016
    Время визита: літо 2016
    Користувався автомийкою цього СТО. Миють добре, але : - біля станції знаходиться пилорама і якщо авто вологе -пилюка із деревини осідає на поверхню. - авто залишав із ключами, через декілька днів помітив що зачіпили бампер ( оскільки на місці не був і не побачив зразу- вже нічого не доведеш)
  • Телефоны отключены
  • Олег на Subaru 12.11.2013
    Время визита: 01.10.2013
    Услугами данного автосервиса удовлетворен полностью, все на вышшем уровне, оперативная доставка запчастей (покупаю только оригинал). Проффесионализм мастеров тоже на вышшем уровне, однозначно рекомендую !!!!
  • Роман на Mercedes-Benz Sprinter 27.08.2013
    Время визита: 20.08.2013
    Постійно проходжу ТО на цьому автосервісі, ціни і якість робіт влаштовує інакше їздив би на інший сервіс. Зупинив свою увагу на цьому СТО так як поруч живу плюс адекватні ціни на запчастини і на вартість робіт. Затримок по термінах виконання робіт ніколи не було, це для мене особливо важливо. Моя вдячність всім співробітникам цього СТО!
  • Валерій на vw 26.08.2013
    Время визита: червень 2013
    Що сподобалось на автосервісі: - на яку годину записався на таку і прийняли, не треба чекати. - можна купити запчастини на місці. - можна бути біля машини, коли її ремонтують. Що не сподобалось - там навіть нема де почекати поки машину ремонтують, ні туалету нормального, ні де присісти. - як на мене дорого, тільки на 20-30% дешевше ніж на офіційній СТО. - спеціалісти "широкого" профілю. Тут навіть не впевнені, як воно насправді має бути. - ремонтували гальма, мусів знову за ті самі гроші переробляти на оф.СТО. - продали запчастину, як виявилось, міг її купити на 20% дешевше в іншому машазині. Загалом, після відвідувань різних ВІП, не ВІП сервісів, тільки офіційна СТО, хай на 20-30% робота дорожче, але я впевнений що з машиною все добре. (запчастини купую сам)
    Ответ СТО Світ Авто 27.08.2013
    Для зручності відвідувачів у сервісному центрі обладнано кімнату відпочинку для клієнтів, де можна переглянути цікаву телепередачу, скористатись безкоштовним інтернетом по каналу WI-FI на всій території автосалону, в нашому кафе ви можите випити кави і смачно поїсти. http://svit-avto.nethouse.ua/posts/454261
  • Андрій на TOYOTA CAMRY 13.06.2013
    Время визита: 8.06.2013
    Послугами цього СТО задоволений, працюють оперативно ціни реальні, робив розвал сходження та ремонт ходової, рекомедую !