СТО EuroPlus

Описание

- Безкоштовна діагностика ходової та гальмівної системи.
- Комп'ютерна діагностика автомобіля
- Ремонт ходової
- Ремонт коробки, двигуна
- Ремонт зчеплення
- Прокачка гальм, заміна гальмівної рідини
- Заміна масел та фільтрів (безкоштовно, якщо наші матеріали)
- Встановлюємо шумо- та віброізоляцію
- Гарантія
- Оригінальні та неоригінальні запчастини за привабливими цінами.
Якісно, швидко, недорого.
Працюємо з Вашим автомобілем у зручний для Вас час.
  • Саша на Пежо 06.08.2018
    Время визита: весна 2018
    Доброго дня! Довго вирішував пару слів описати про "СТО"... Хочете головну біль і невірішені проблеми з авто - це до них! Займались по двигуну. Робили дуже довго, постійні отмазки - майстер захворів, немає кому... Ціна ремонту і деталей завищена в рази (перевірено і самі майстри в місті від такої наглоти в шоці) Після прохань доробити роботу, а ціна була вже оплачена повністю - пішли тижні морозу! Доробив в інших спеців, проблема банальна - халатне ставлення та шахрайство!!! Після пропозицій повернути половину коштів за недороблену роботу - спочатку погодився Сергій, а тепер знову морози... Тому і вирішив залишити комент, так як ні вирішення проблеми, ні коштів... Робіть висновки і діліться інфою!!! В місті шахраям не бути!!!
  • Григорий на Опель 29.03.2018
    Время визита: 10.10.16
    Обратился по поводу замены блока двигателя. Делали около месяца, поставили старые прокладки на герметик, новые забрали себе, посрывали все болты и не подключили половину разъемов. Мерзкие, циничные люди во главе Сергея, который улыбаясь, делает такую мерзость. Для работников этого сто в чистилище отдельный котел. Не понимаю как они еще живы и продожают работать, я не один такой.
  • Света на Шкода Fabia 20.03.2017
    Время визита: 14.03.2017
    Трохи не доїхала до міста, заглохла моя ласточка- Шкода Fabia. Добре, що є мобільний інтернет, знайшла в інеті телефон СТО. Хлопці одразу відгукнулися, визвали евакуатор. При діагностиці виявили проблеми з двигуном. Ремонт зробили швидко та якісно. Дякую! Рекомендую
  • Сергій на Кореєць 19.03.2017
    Время визита: Листопад 2016
    ставив газ в листопаді 16 року. питав чи будуть пропонувати опції що ставити, казали що так, пдберуть кращий варіант. в результаті машину тіки до вечора 2 дня забрав, як виявилося - мали перебір роботи і в 1-й день ніхто нічого не робив((( це дізнався випадково від майстра. разів 5 ще потім їздив на розсвердлювання форсунок - вставили валтеки. проблему з баком так і не вирішили - втикнули всього на 48 літрів, а входить взагалі лише 33-34 - здавали клапан по гарантії, сказали шо все пофіксили, виявилося що ні((( прикол з поплавком, все вирішив в іншій конторі. не радив би якщо у вас нема інших варіантів. п.с. якщо до них їдете, готуйтеся попасти по запису з енного разу - ніхто не попередить що майстер не на місці чи зник на пару днів. просять бути на 8-45("працюють" з 9), а самі в основному біля 10 лише. загалом, робіть висновки
  • Юрій на Шкода Октавія ТУР 16.03.2017
    Время визита: 15/03/2017
    Робив заміну підшипника ступеці (передньої). Важіль підвіски прикрутили тільки на 1 болт, інші 2 просто вкрутили вбік!!! Тобто не попали в отвори, при цьому колесо було зміщене. Коли забирав автомобіль то помітив що колесо сильно зміщене, майстер Андрій повідомив що потрібно зробити розвал і це нормально. Також під час ремонту порвали пильник шруса. Після розмови з власником Сергієм зрозумів що це не перший такий випадок. Однозначно не рекомендую такий сервіс. Дополнение от 17.03.2017: UPD: Керівники цінують своїх клієнтів. Кошти за не якісний ремонт повернули. Можливо мій не якісний ремонт був більш вийнятком ніж правилом.
  • Лариса на рено трафик 23.01.2017
    Время визита: 03.01 2017
    Делала коробку передач на Рено Трафике.Возникли кое какие проблемы после ремонта,все было исправленно . Не могу сказать ,что сервис на высоком уровне(пришлось долго ждать и с первого разу мастер не устранил проблему). Но управляющий Сергей решил оплошность мастера,за что ему большое спасибо.
  • Виталий на Skoda felicia 05.11.2016
    Время визита: 4.11.2016
    Все чудово. Вчасно і швидко замінили прокладку. Треба було зробити дуже швидко. Дякую керуючому Сергію за розуміння. Домовились "по людськи". Рекомендую.
  • Віталій на Skoda Felicia 01.11.2016
    Время визита: Літо 2016
    міняв прокладку блока циліндрів, і вони ж знімали і возили кудись головку. через декілька місяців знову прогорання. Заплатив повну вартість робіт.
  • Андрей на червоне Берлінго 20.08.2016
    Время визита: Червень 2016
    Робили ходову, сайлент блоки, шарові, рульові, стойки стаб. і т.д. Ціна приємно здивувала!
    Ответ Менеджер 20.08.2016 Владелец
    Дякуємо! За позитив, хай служить!
  • Женя на БМВ 25.05.2016
    Время визита: 24.05.2016
    Робив електрику на даному СТО (перестав працювати сигнал, ставив антену, знімав сигналізацію та потім перестала заводитись машина то ще чистили клему на акумуляторі), толковий електрик Андрій зробив все швидко, та якісно, вартість робіт взагалі здивувала... Дякую, будем рекомендувати! До речі про сигнал, на одному СТО (гетьма....н) сказали електрики що зламався компресор, але як виявилося вони перепутали місцями + та -, і сигнал працює без проблем такі електрики на деяких СТО
  • Клієнт 23.03.2016
    Время визита: Серпень 2015
    Хочу поділитись власним досвідом спілкування з даним СТО. В серпні минулого року замінив у них ремінь та ролики ГРМ. Нещодавно з-під капота стало чути неприємний звук. В решті-решт поїхав до цих хлопців. Подивились, визнали шум йде десь в районі ГРМ. Кажу: продіагностуйте, поправте, адже якась гарантія має бути роботу. Сам багато не їжджу - з того часу пройшов 3-4 тис.км. Думаю, ролики мають ходити більше :) Пообіцяли подивитись: спочатку приїхав через тиждень - ще раз глянули - однозначно міняємо ролик. Але треба десь взяти - передзвонимо - ніякої перевірки по VIN. Тоді вже запідозрив, що мають за "лоха". Думаю, ще раз передзвоню - нагадаю. У відповідь не було часу, як найдемо зразу повідомимо. І так декілька раз. Можливо, це у них не систематично і контора нормальна. Але негативний осад залишився.
    Ответ 23.03.2016 Владелец
    Доброго дня! Нам дуже прикро, що так сталось. На жаль у нас "злетіла" база в якій був Ваш номер телефону і тому ми не змогли з Вами зв'язатись. Зателефонуйте нам будь-ласка і ми все виправимо...
  • Вітя на Audi A6 15.03.2016
    Время визита: 12.03.2016
    Норм СТО. Легко домовитись про час ремонту. До ремонту авто беруться в зазначений час.Хлопці працюють якісно, спілкуються з клієнтом без всяких пантів.Рекомендую.
    Ответ Олег, директор 15.03.2016 Владелец
    Дякуємо! За позитив, хай служить!
  • Роман на Ford Mondeo II 05.09.2015
    Время визита: 05.08.2015
    Заклинил у меня задний суппорт, сьело колодки и начало есть диск, при торможении звук был просто АД. Уже давно возил в багажнике новые колодки и ремкомплект, но никто в моем городе не хоте браться за ремонт.. Был проездом в Ровно, позвонил, извинились, что не смогут перебрать - очень много машин, но сказали приехать, что бы посмотреть. Глянули, сняли колесо, сняли остатки колодок, заглушили трубку к суппорту - теперь хоть ехать нормально можно! Очень приятные в общении ребята, все рассказали как сделать, пообщались просто так:) В общем мастера своего дела, никаких понтов, сплошной позитив, рекомендую!
  • Олександр на Фольцваген Т5 12.07.2015
    Время визита: 9.07.15
    Зламався в дорозі. СТО знайшов в неті, передзвонив, машину притянули, продіагностували - проблеми з двигуном. За день все було зроблено. Дякую!
  • Валера на гольф 07.07.2015
    канторка на лоха!!!не едьте к етим обманщикам!
  • Андрій на Opel Vivaro 02.04.2015
    Время визита: 29.03.2015
    Не включались передачі, знайшли причину, перебрали все Гут! Пацанам рєспєкт!
  • Виталий на Opel Vivaro 04.01.2015
    Время визита: 02.09.2014
    Сделали двигатель,прошло 3 месяца все работает !Ребятам спасибо!
  • Денис на фольксваген крокодил 23.07.2013
    Время визита: 22.07.2013
    Очень ответсвенно подошли к ремонту, не пришлось ездить искать запчасти. Отчитались за каждую мелочь по запчастям и работам. Работы оценили адекватно. Сделали все оперативно. Буду рекомендовать.
  • Владіслав на фольксваген 02.05.2013
    Время визита: 01 мая 2013
    Дуже вдячні за допомогу у святкові дні. Не можливо було дозвонитися ні до кого. Відповили, допомогли, все вирішили, не залишили без уваги. Дякуємо.
  • Андрей 04.04.2013
    Очень понравилось!Машину забрали,и привезли в удобное мне время!