СТО Бош Авто Сервис

Описание

Пн-Пт. 9:00-18:00
Сб. 9:00-14:00
Нд. Вихідний
- діагностика ходової автомобіля на вібростенді
- діагностика та ремонт двигуна автомобіля
- діагностика та ремонт гальмівної системи
- заміна технічних рідин, фільтрів та мастил
- ремонт ходової частини автомобіля
- компютерна діагностика
- ремонт електрообладнання
- заміна ременів ГРМ
- розвал-сходження
- ремонт та заправка кондиціонерів
- зварювальні роботи
- продаж запчастин
- рихтування кузова автомобіля на стенді
- фарбування автомобіля
- кузовні запчастини
  • Олександр на Опель 17.05.2019
    Время визита: 14 травня 2019
    Доброго дня не ремонтуйтесь у цих людей таке відчуття що понабирали по оголошенням. Посидівши в офісі кілька годин нічого не побачив крім обурення клієнтів і повернено авто на ремонт і зі мною так само сталось після ремонту проїхав 800 км в знову та сама проблема старі запчастини не повернули навіть не відомо чи взагалі щось міняли і робили
    Ответ Бош Авто Сервис 18.09.2019
    Доброго дня Олександр на Опель. З більше ніж 30 автомобілів які ми відремонтували 14 травня , лише один Opel ,який згідно діагностики, провів заміну датчика тиску палива. На жаль телефон який Ви залишили для контакту заблокований оператором , і ми не змогли зв'язатися і вияснити всі деталі Вашого допису про нашу компанію. Дя покращення роботи нашого СТО прохання зателефонувати 0677272324 Сергій.
  • Павло на VW 06.05.2019
    Время визита: не пригадую
    Доброго дня! Хочу також підтримати думку моїх співробітників, що мимоволі стали клієнтами цього "Сервісу". Шановний пане Сергію М. ! Звертаюсь до Вас з проханням провести роз'яснювальну роботу з вашим персоналом. Зовсім не етично вчити у коментарях життю клієнтів, вирішуючи за них, що вони мають право, а що не мають. Це по-перше. По-друге, наявність у нашій компанії відповідальної за транспорт особи не звільняє вас від обов'язку надати якісні послуги. Тому що кожен водій, що пересувається службовим автомобілем нашої компанії має право та ПОВИНЕН знати про стан свого автомобіля та робіт, що були по ньому виконані - це запорука безпечної їзди. А комунікація між реальним водієм та вашими приймальниками як така відсутня. Не потрібно списувати чиюсь некомпетентність на наявність чи відсутність "відповідальної особи". По-третє, Ваші дописувачі замість відповідей по суті, переводять тему в інше русло. Маю надію на те, що Ви прислухаєтеся та посприяєте роботі над помилками серед Вашого персоналу. Дякую за увагу! З повагою та щирою надією на одужання Вашої організації та колективу.
    Ответ Бош Авто Сервис 18.09.2019
    Доброго дня Павло на VW . Дуже дякую за Ваш допис. Хочу погодитись з Вашою думкою ,що безпека водія , це головне завдання, яке наша компанія впроваджує в життя , ремонтуючи автомобілі . З приводу випадку який відбувся 01.30.18 р. , ми все обговорили з Вашими представниками і досягли компромісної згоди ще минолого року. З приводу роботи нашої компанії , я завжди відкритий до Ваших пропозицій та критики. Надіюсь на конструктивну зустріч за чашкою запашної кави. (0677272324 Сергій)
  • Влад на Шевроле авео 14.07.2018
    Время визита: 14.07.2018
    Доброго дня!Ви робите чіп-тюнінг авто??
  • Олег на Ауді А4 18.04.2018
    Время визита: 16.04.2018
    Був на СЦ на об’їздній біля Камелоту. Короч ж....па , слів не має культурних. Ремонтували ходову, заміну масла проводили і прокладку клапанної кришки. Замінили 6 салінблоків 2 рульові тяги, прокладку і замінили масло - робота 4600грн. Робили це майже 3 дні, якщо б на 3й день не стояв над душою , то може б в тиждень вклались. Я там навіть сходження вже не робив, хотів чим швидше виїхати від тих хамів. Виїхавши з сервісу, зробив розвал через дорогу почув що машина не має сили. Короч доїхавши до Бажанова(хто знає)після діагностики сказав не працює 2 циліндра....Пі....ц До тих дибілів я точно не поїду бо не має там з ким говорити. Надіюсь що після їхньої заміни клапанної кришки , мені не прийдеться робити мотор. Народ не їдьте на цей сервіс , там реально професіоналів не має.
    Ответ Бош Авто Сервис 30.04.2018
    Доброго дня Олег. Розумію Ваш гнів з приводу описаного ремонту. Підозрюю , що Ви не звернули увагу на адресу свого допису. Ми знаходимось на Микулинецькій 40 , а Ви були на Об'їздній 8. В даній ситуації можу порадити Вам, звернутись на гарячу лінію за телефоном 0800500303.
  • Роман на Фольцваген ПОЛО 31.01.2018
    Время визита: 30.01.2018
    Доброго дня мене звати Роман! Оцінивши роботу даного сервісу по 10 бальній шкалі. Ставлю оцінку «2» !!!((( Сумно від того що окрім фамілії відомого німецького інженера у фірмі БОШ Авто сервіс Тернопіль нічого європейського більше немає. Просто поміняти лампочку ближнього світла та змінити щітки склоочисника прийшлося чекати більше 48 годин і після цього їх все одно не поміняли без чіткої мотивації та розумного пояснення. Возомлили себе Тернопільські «бошівці» автосевісними гуру при досить низькому освітньому рівні, особливо спеціалісти сервісу, які оформляють авто на ремонт. Складана комбінація з передачі автомобіля в сервіс та його діагностики викликала лише відчуття ТЕАТРУ за ширмою якого ховається повний непрофесіоналізм та невмотивована зверхність «бошівців» по відношенню до своїх клієнтів. Особисто я туди не поїду більше ніколи і 10 закажу щоб не мали з ними справи!!!
    Ответ Бош Авто Сервис 17.02.2018
    Доброго дня пане Роман. Хотів подякувати за допис який Ви залишили . Думаю , що любий читач чи водій автомобіля знає що замінити лампочку та двірники це справа кількох хвилин. Та зважаючи на те , що Ви не власник автомобіля , і давати вказівки по заміні запасних частин у Вас немає дозволу, ми згідно з домовленістю чекали від відповідальної особи вашої компанії підтвердження замінити запасні частини. Хочу наголосити , що заміна запасних частин та відповідних робіт проходить тільки з дозволу власника автомобіля. Так і не отримавши дозволу на заміну ми змушені були віддати автомобіль . Мені шкода, що оцінюючи роботу нашого СТО Ви не побачили плюсів компанії. Думаю з моєї сторони некоректно відповідати Вам про освітній рівень , так як в кожного своя думка , а культура спілкування та європейські цінності починаються з нас.
  • Сергій на Сітроен 20.07.2017
    Время визита: Липень 2017
    Доброго дня! З таким "особливим" СТО ще не зустрічався на протязі своїх 14 років стажу. Зауважень море. Напишу ключові, що примусили написати цей відгук. ТО може робитись невизначений термін часу: пояснюють це тим, що у кожної машини під час проведення ТО знаходяться додаткові нюанси, які треба усувати. Запчастини, якщо їх нема у наявності, чомусь майже завжди дістаються сервісу через день, як мінімум. Навіть якщо це ходова запчастина на ходову марку авто. Приймальники відповідають на телефонні дзвінки, коли мають бажання. Можуть піти з роботи, навіть не повідомивши про прогрес ремонтних робіт. Якщо тобі вже вдалося додзвонитися, то плановий час закінчення ремонту може змінюватись щогодини. По якості ремонту. Можуть поміняти половину ходової частини, так і не усунувши стуки. При цьому зайві замінені запчастини, звісно ж, ніхто назад не ставитиме. Резюме: якщо у вас багато вільного часу та якщо вам машина не заробляє гроші, а також якщо в вас грошей немало, то це ідеальний сервіс для вас.
    Ответ Бош Авто Сервис 31.07.2017
    Доброго дня Сергій Громов . Дякуємо за відгук написаний Вами. Приорітетним завданням нашого колективу є обслуговування автопарку Вашої компанії. Ми завжди йдемо на зустріч корпоративним клієнтам та стараємось докласти максимум зусиль по ремонту Ваших автомобілів. Хочу сказати, що не за нашою ініціативою було впроваджено роботу відповідальної особи , з якою ми постійно тримаємо контакт , повідомляємо про хід ремонту та узгождуємо всі нюанси по датах та запасних частинах. Такий принцип роботи ми узгодили з керівництвом Вашої компанії. Хотів би також сказати , що задоволеність остальних водіїв Вашої компанії суттєво відрізняється від зазначеної Вами на даному сайті. Щоб змінити Ваше ставлення , проханння віднайти вільну хвилинку для приватного спілкування з Вами та зміню думки . Гарних продажів Вам та Вашій компанії.
  • Олександр на Лада Калина 14.06.2017
    Время визита: 20.02.2017
    Потрібно було замінити пічку, вже після заміни захотіли за ремонт 2500, хоча це коштує в межах 1100-1300 грн. прийшлось торгуватись до 1900грн. вже як потім виявилось перестав нормально функціонувати перемикач воздуховода, проводка висіла під торпедою, і скрипіти почала торпеда. За такі грощі і так робити як кажуть в на "гаражах" краще б зробили
    Ответ Бош Авто Сервис 31.07.2017
    Доброго дня Олександр. Дакую за відгук. Такий ремонт дійсно відбувся 20.02.17р. Вами було оплачено 1900 грн. з яких за роботу 1586 грн. та за запасні частини 314 грн. , що відображено в акті виконарих робіт. Не вдаючись в подробиці ціноутворення відповідальності , оподаткування , гарантії та інших речей про які на "гаражах" навіть не здогадуються , ми готові виправити свої помилки, якщо вони присутні і зараз в Вашому автомобілі . Гарного Вам дня.
  • Богдан на Fiat Doblo 04.03.2017
    Время визита: 2.10.2015
    Доброго дня. Трошки давніше приганяв Фіат Добло 1.3 дизель. потрібно було замінити привідний ланцюг. Після ремонту дали рахунок де крім запчастин було ще 3 банки WD40, і болт кріплення зірочки колінвала. Я не звернув на це увагу. Але через 5 км. пробігу двигун вийшов з ладу. Почали розбиратися в чому проблема. Вияснилося що майстри під чітким керівництвом власника не могли відкрутити болт кріплення зірочки колінвала. Проблема була в тому що крутили не втой бік оскільки там ліва різьба. А майстри лили вд-шку і до тих пір поки не вірвали болта. Після цього висверлили і закрутили новий. Все б нічого якби в колінвалі була нормальна різьба. Але після висверлювання таке практично виключається.Прийшлося ставити другий двигун за власні кошти. Тому що Бош сервіс відмовився оплатити вартість двигуна. Погодився лише на безкоштову роботу по заміні. Висновок як кажуть на лице. Порада Минайте стороною СТО бош на Микулинецькій і в Підгородньому Також.
    Ответ Бош Авто Сервис 21.03.2017
    Доброго дня Богдан. Дякуємо за відгук. Перевіривши нашу базу за 2015р. , 2016р. та 2017р. не було знайдено ні одного автомобіля на який було продано відразу 3 банки WD40 . Так як дата ремонту не відповідає дійсності , а заміну ланцюгів приводу на Fiat Doblo ми проводимо досить часто, попоную зв'язатися з нами за телефоном +380677272324 (Сергій) для уточнення причин вашого допису та повернення затрачених коштів ,якщо ремонт хоча б колись відбувався.
  • Олег на Fiat doblo 07.02.2017
    Время визита: 13.01.2017
    Фіат добло не заводився на холодну погоду (і на холостих піднімав оберти до 2-4тисяч) я звернувся і цей сервіс. зробили діагностику, виправили всі помилки як появились, але машина так і не заводилась. переглянули свічі накалу, форсунки, почистили рециркуляційний клапан, поміняли повітряний фільтр, ну може ще щось я не пам"ятаю це все за 2 тижні, але машина так і не заводилась, вирішив забрати машину. Пропонували зняти насос і відправити в іншу область на діагностику (боюсь уявити скільки це б коштувало) хоча проблема не в насосі. Завіз машину в інший сервіс, визначили проблему з поганим запалюванням за 10 хвилин, грошей взяли тільки за розхідні матеріали 300грн. Висновок: на БОШ сервіс стягнули з мене 2700 (заплатив 2300 випросив знижку) проблему не вирішили, машина не заводилась, і на холостих піднімала оберти на наступнйи день після "ремонту". Проблему не вирішили а гроші взяли
    Ответ Бош Авто Сервис 21.03.2017
    Доброго дня Олег. Дакуємо за Ваш відгук. Проханя ,пишіть будь-ласка за адресою ослуговування Вашого автомобіля , або телефонуйте на гарячу лінію Bosch 0800500303 . Ваш автомобіль проходив ремонт за адресою Стрийська 2.
  • Володимир на тойота 20.12.2016
    Время визита: 20/12/2016
    Відмінно працює лише калькулятор по оплаті послуг. Рівень "професіоналів"-любителі Взяли гроші за послуги, які були надані не в повному об"ємі
    Ответ Бош Авто Сервис 21.03.2017
    Доброго дня Володимир. Дякуємо за відгук. Ваш візит дійсно відбувся 20.12.16 . Ми зв'язалися з Вами та вияснили всі питання які турбували та зробили висновки.
  • Виктор на Sprinter 2.2 25.11.2016
    Время визита: Восени 2015
    Роблять довго. Причину поломки так і не встановили, за роботу взяли більше 10000 грн. Як було так і залишилось, зробили якісно на іншому сервісі і в два рази дешевше. Причину також встановили відразу. Надіюсь в інший раз буде якісніше)). А поки що не задоволений їхньою діагностикою.
    Ответ Бош Авто Сервис 20.03.2017
    Доброго дня Віктор. Дякуємо за відгук . На жаль коментувати , або зробити висновки з Вашого відгуку немає можливості ,так як немає дати ремонту . За осінь 2015 в нас пройшли ремонт 237 автомобілів Sprinter 2.2 . Компютерна діагностика в нас коштує 165 грн.
  • Максим на Деу 11.11.2016
    Время визита: 10.11.16
    Сервіс так собі. Просив визначити чи авто було фарбоване. Ну ходили хвилин 15 з товщиноміром навколо. Сказали все добре. Я довірився. На наступний день вже сам побачив недолік на дверці (сліді шпаклівки) та поліровочну пасту. Я думаю реальний професионал побачив би це одразу. А такий прилад як у них можу і сам купити((( По ходовій написали рекомендації. Надісь що ходу краще оглянули ніж кузов!
    Ответ Бош Авто Сервис 20.03.2017
    Доброго дня Максим. Дякуємо за відгук. Якщо Ви вважаєте, що робота по виміру товщини лако-фарбового покриття автомобіля була зроблена незадовільно , ми готові компенсувати Ваші витрати. Зателефонуйте 0677272324 Сергій
  • Андрій на Ford Focus 2013 (Candy Red) 27.10.2016
    Время визита: 26.10.2016
    При купівлі б/у автомобіля проводив діагностику лако-фарбового покриття на СТО "Бош сервіс" на вул.Микулинецькій 40. Майстри провели діагностику дуже професійно, виявили, що машина бита і фарбована! Я відмовився від покупки цього авто. Велика подяка майстрам за їх людяне відношення, чесність та професіоналізм! Рекомендую це СТО!!!
    Ответ Бош Авто Сервис 20.03.2017
    Доброго дня Андрій . Дякуємо за відгук.
  • Дмитрий на MAZDA GE 07.07.2016
    Время визита: 29.06.2016
    29.06 при въезда в Тернополь на светофоре налетел на асфальтированный горб и зацепил поддон. Начался стук, который очень хорошо отдавало в клапанную крышку. Поиск №1 в гугле - бош сервис. Созвонился, пробую докатиться. Хочу сразу отметить то, что ребята очень приветливые и вежливые. Но с диагнозом конечно... Слили масло, сняли поддон. 3 мастера смотрели, советовались и в итоге, после консилиума, поставили диагноз. Сказали что провернуло вкладыши. Сам я из Черновцов, естественно в родном городе делать дешевле, а тем более, что запчасти могу приобрести без накрутки. Сначала ждал, чтобы меня как-то притянули, но не получилось. В итоге завел и со стуком поехал. Машина тянет, давление масла в норме, температура двигателя не превышает допустимой отметки. Почему пишу спустя столько времени - только сейчас известен точный диагноз: откуда-то в двигателе появилась грязь (эту причину так и не нашли). От удар, судя по всему, грязь двинулась как тромб и по забивала все, что только могла. В результате заклинело гидрокомпенсаторы и это основная причина стука. Вкладыши на месте и даже намека нет на их замену. В итоге заменил гидрокомпенсаторы и, заодно, масляный насос. Не могу рекомендовать бош сервис на Микулинецкой 40 как сервис, который может правильно поставить диагноз относительно работы двигателя. Дополнение от 13.07.2016: Здравствуйте! Я приношу свои извинения относительно моего комментария о MAZDA GE. Копнули глубже, и помимо проблемы с гидрокомпенсаторами оказалось, что на колен вале вкладыш наскочил на вкладыш на первом цилиндре. Удар шел на голову, из-за этого и был такой стук. Благо MAZDA делает классные моторы, но от этого не легче да к тому же ГРЫЗЕТ СОВЕСТЬ ЗА НЕ ПРАВИЛЬНЫЙ КОММЕНТАРИЙ!!! Простите, меняю свою оценку на отлично!
    Ответ Бош Авто Сервис 11.07.2016
    Добро дня Дмитро Вадимович . Дякую Вам за відгук по ремонту який відбувся на нашому СТО. Сума Вашого ремонту склала 291 грн.( в суму увійшли - піддон зняти та встановити+герметик+шайба). При знятті піддона було виявлено стружку та недопустимі зазори на шатунних вкладишах. Зважаючи на Вашу ощадливість в ремонті автомобіля , глибоку діагностику не було проведено, а тільки зроблено припущення (кошти за це припущення не було взято). Порада від себе - так як масляну помпу Ви замінили не в профілактичних цілях , стружка в піддоні , зазори на вкладишах, зверніться за повною дефектовкою до СТО якому Ви довіряєте , щоб не допустити капітального ремонту двигуна! Ще раз дякую Вам за розгорнутий відгук. Висновки ми обов'язково зробимо.
  • саша на хонда 17.01.2016
    Время визита: 16 01 16
    диогностировал ходовую слесарь: + методично проверил авто без лишних движений хорошая цена лишнего не написали из минусов робота с клиентом ( взятие машины в ремонт долго ) рабочие места слесарей ( не критично но можно было бы организовать порядок ) итог я бы поставил 4 +
    Ответ Бош Авто Сервис 29.01.2016
    Доброго дня Олександр. Дякую за Ваш коментар по результатах проведення діагностики автомобіля на нашому СТО. На Ваші зауваження вже відреагували та виправили. Дякую за оцінку нашого СТО.
  • Андрій 15.10.2015
    Доброго вчора мене саме більше засмутило те що я на свої очі бачив як на бош сервісі в тернополі на вулиці обїзна 6 на машину ствлять б\у запчастини і цілий днь везуть паливні фільтри цей сервіс тільки позорить велиий бренд і также ним і користується яб нерадив нікому туди заїжати тому шо там дійсно сервіс невідповідає назві навіть самі хто тільи їм дав ліцензію((((
    Ответ Бош Авто Сервис 16.10.2015
    Доброго дня Андрій . Дякую за Ваш коментар , на жаль він не за адресом (наша адреса Микулинецька 40). Хотів Вам порадити звертатись на гарячу лінію Бош Авто Сервіс 0800500303 .
  • Вталій на Nissan x-trail TSDi 05.08.2015
    Время визита: 12-14серпня 2014
    СТО так собі,менеджери привітні а майстри "кулибіни",в серпні заїхав зробити діагностику форсунок так вони сказали що дві не відкриваються а дві ще можуть бути,радили заміну всі. Замінив всі влетів 500$,то пів біди,але 4 форсунку горе майстер присобачив на ГЕРМЕТИК,бо бач йому в падло було прогнати різьбу ідати довший болт чи поставити вкладку,як результат за тиждень з під форсунки погнало масло і все решту по книзі,закінчилося все -заміною движка,але вже не на цьому СТО. P.S. А форсунки виявились робочі,і міняти непотрібно було. Ось як я "лохонувся"з Йо... СТО.
    Ответ Бош Авто Сервис 16.10.2015
    Доброго дня Віталій. Дякую за Ваш коментар. Перевіривши всі ремонти X - Trail за 2114 р. не можу співставити Ваші коментарі з виконаними нами роботами по цих автомобілях. Прохання зателефонувати за номером +380677272324 для уточнення Ваших притензій, якщо ремонт дійсно проходив за адресою Микулинецька 40 а не де інде!!! (PS одна нова форсунка на Ваше авто коштує 350$)
  • Мирон на w124 на mercedes-benz 28.04.2014
    Время визита: 28.04.14
    -Дуже задоволений СТО-ом -Питань немає зауважень також. -Що до Менеджерів дуже ввічиливі з клієнтами -Що до Майстрів також ввічливі і можу сказати що дуже толкові, хороша якість виконаних робіт все вчасно виконують. -На СТО уже в 3-тє І все коли виїжав з СТО був дуже задоволений -Дуже Дякую
    Ответ Бош Авто Сервис 30.04.2014
    Доброго дня пане Мирон. Дякуємо за Ваш відгук. Раді бачити на нашому СТО.
  • Юлій на Mercedes Vito 24.02.2014
    Дуже задоволений роботою, ремонтував кардан...Цілий Тернопіль об'їхав ніхто не хотів братись за роботу,а тут майстри погодились...було замінено дві хрестовини і дві підвісні упори+провели балансіровку...благодарність майстрам)
    Ответ Бош Авто Сервис 06.03.2014
    Добро дня пане Юлій . Дякуємо за Ваш коментар та надіємось на подальшу співпрацю.
  • Андрій на мерседес 19.02.2014
    Время визита: 00000
    Скористався послугами сервісу і дуже незадоволений(запчастини різне гавно а кажуть оригінал бош,ремонтують довго і нудно,майстрів ще треба просити щоб ремонтували ваше авто,не всі ремонтні роботи хочуть викотувати,шукають яке легше ремонтується,ціни взагалі космічні,як на деталі та і на заміну.менеджер багато піздить і намагається розвести ще на додаткових роботах.одним словом висасують як можуть.)Нераджу тиди їхати...
    Ответ Бош Авто Сервис 06.03.2014
    Дякую пане Андрій за коментар. На жаль Ваш коментар я не зміг співставити з ремонтами які були проведені на нашому СТО. Для зміни Вашої думки про СТО Bosch в Тернополі , та для винесення певних змін в роботу колективу , якщо коментар відповідає реальній ситуації, зателефонуйте будь-ласка за номером +3800677272324 . Дякую.