СТО Автомайстерня, Ремонт Автомобілів

СТО Автомайстерня, Ремонт Автомобілів

4.4 8 отзывов

Описание

1. Ремонт КПШ (Коробки Перемикання Швидкостей), регулювання мостів, заміна зчеплень.
2. Капітальний ремонт Двигунів.
3. Ремонт ходової частини.
4. Діагностика.
5. Сервісне обслуговування (заміна масла, фільтрів, ременів, свічок, гальмівних колодок).
6. Підбір запасних частин.

 

Отзывы Автомайстерня, Ремонт Автомобілів

4.4 8 отзывов
  • Мирон на Opel Astpa H 19.09.2018
    Время визита: 15.07.2018
    Роботою задоволений !!! Після 150 тис почала гудіти корбка на шостій передачі (почитав по форумах - це звичайна поломка для коробок м32, дякуєм німецьким виробникам), поміняли у Львові підшипники, звук пропав. Все би було добре, та буквально через 2 тис почала хрипіти друга передача. Знову прошуршав по форумах, попитав знющих, кажуть, що знов тотрібно розбирати кпп і міняти «синхронізатор». Позвонив сюди і скажу чесно дуже обурився на відповідь «колхозники, які не роблять коробки полюбому скажуть, що синхрон але копати глибше треба», та більше ніхто не хотів братись за цю роботу, тому перезвонив і домовились за ремонт. Чоловік перед роботою зразу сказав що ті Львівські спеціалісти робили і що проє... , після розборки все показав і пояснив, все вирішилось досить просто і з набагато меншими затратами. З мінусів: у Львові зробили за день, а тут за три, а мені потрібно було їхати; Ціна Львівська, а дорога там справді відсутня, думав всі бампера там погублю...
  • Віталік на Audi a4 12.09.2017
    Заклинила нам коробка, зняли, привезли, то він за годину зробив :)
  • Мирослав на фіат добло 27.05.2016
    Время визита: жовтень 15
    Я писав позитивний відгук. ПРОТЕ. Після ремонту головки двигуна робив Сергій, двигун брав масло на 8 тисяч біля 2.5 літра. Було постукування двигуна. На всі мої нарікання по телефону говорив, що так має бути. так до даного часу відїздив 30000 км. Вирішив змінити ремень ГРМ. І о чудо, поламайстер промахнувся на один зуб. Поставили як має бути. Зразу покращилась динаміка. пропав чорний дим. До поганих майстрів більше не вертаюсь, а цьому готовий набити морду за такий ремонт. Незнаю, що дальше з двигуном буде.
  • Мирослав на Доблик 07.10.2015
    Время визита: вересень-жовтень 2015
    Випадково найшов хлопців в інтернеті. Робив в своєму доблику головку двигуна та ставили поршневі кільця. Роботу провели нормально, на даний момент на обкатці. пропонують свої запчастини, дещо брав в них дещо найшов дешевше. Якщо щось буде не так обов'язково напишу своє фе!!!. А так роботою задоволений, як каже Фреймут, Мирослав рекомендує це СТО автолюбителям.
  • Боря на wolksvagen t4 10.07.2015
    Время визита: на днях
    Внатури прикольно зробив коробку я думав шо то буде конец и спасибо шо скинув нормально. Як шо мій номер маєш :)
  • Володимир на Сітроен Джампі 26.12.2014
    Время визита: Осінь 2014
    Розуміються по французах і швидко підібрали запчастини (по адекватних цінах і з доставкою).
  • Олег на Ваз 21099 03.10.2014
    Время визита: Вересень 2014
    Нормально хлопці роблять, тільки важко їх знайти і дорога там погана.
  • Руслан на Fiat Scudo 21.09.2014
    Время визита: 11.09.2014
    До 97 тис. Км машина набрала гарну кількість неполадок. Одна з них, саме проблема КПП, спонукала мене до якнайшвидшого ремонту, оскільки машина могла просто стати, що вилилося б в набагато більші проблеми. Почали гудіти четверта і п'ята передачі. Благо тема не нова, тому за допомогою хлопців з майстерні були оперативно замовлені підшипники, майстри дуже швидко перебрали коробку (за оперативність окреме спасибі!). Крім коробки були замінені зчеплення (диск і корзина), вижимний підшипник.