СТО Автосервіс АвтоНова Д; Autoservice AutoNova D ; Автосервис АвтоНова Д

СТО Автосервіс АвтоНова Д; Autoservice AutoNova D ; Автосервис АвтоНова Д

5.0 1 отзыв

Комфорт с СТО Автосервіс АвтоНова Д; Autoservice AutoNova D ; Автосервис АвтоНова Д

Wi-Fi Wi-Fi

Описание

Компанія АвтоНова-Д є одним із найуспішніших постачальників автомобільних запасних частин в Україні. На сьогоднішній день ми повністю покриваємо ринок Києва, а також
східного та центральних регіонів України за запитами на постачання запчастин будь-яких брендів. Цього року компанія відкрила свій автосервіс "Автосервіс АвтоНова-Д" та готова запропонувати всі види послуг сервісного спрямування. Для Вас ми пропонуємо ексклюзивне обслуговування на кузовному сервісi, який включає в себе 1800 м2 загальної площі, дві малярні камери, чотири камери на підготовку та нанесення грунту, два стапелі для проведення робіт рихтування та вирівнювання геометрії, три поста дітейлінгу, пости мийки та полірування а також велику площу для підготовчих робіт. Ми досвідчена команда, яка базується виключно на співробітниках з досвідом не менше десяти років роботи на офіційних станціях технічного обслуговування.

Отзывы Автосервіс АвтоНова Д; Autoservice AutoNova D ; Автосервис АвтоНова Д

5.0 1 отзыв
  • Время визита: 11.01
    Живу в ЖК напротив , увидел как появилась новая вывеска , зашёл посмотреть. Визуально выглядят хорошо , большие цеха, малярные камеры , стапеля . Судя по витирине это компания от поставщика запчастей с Европы , так что размах впечатлил и поход человеческий , не лупили космические цены.

VIP-объявления

BusPro Service
59 отзывов
Киев, ул. Стройиндустрии, 6
Закрыто до ср 09:00
ФЛАГМАН МОТОР УКРАЇНА
53 отзыва
Киев, ул. Льва Толстого, 63
Закрыто до ср 09:00
IRON MASTER Автосервіс
76 отзывов
Киев, проспект Науки, 51
Закрыто до ср 09:00
Ок Сервіс
6 отзывов
Киев, вулиця Живописна, 2а