СТО Автоэлектро

Описание

Производим установку:
- установку автосигнализаций любой сложности (CAN, GSM, "с автозапуском двигателя").
- Установка и замена ксеноновых ламп, ксенона (xenon/bi-xenon).
- Установка штатных магнитол, камер заднего вида.
- Установка парктроников
- Установка GPS трекеров, маячков, GPS мониторинг.
- Установка подогрева сидений.
  • Андрей на Тойота Прадо 08.12.2020
    Время визита: Вроде в 2015 году
    Ставил сигнализацию у них. Действительно все очень качественно . За 5 лет эксплуатации ничего не глюкнуло, не закоротило. Работает по сей день .
    Ответ Автоэлектро 09.12.2020
    Спасибо за Ваш отзыв, на работу по установке автосигнализаций мы даем гарантию 3 года, также как и на саму автосигнализацию и оказываем дальнейшее послегарантийное обслуживание
  • Holysimeon на Хюндас Санта фе 17.01.2018
    Время визита: 18.01.2018
    Встановлював у них охоронну систему з продуктів Старлайн А63+ i95 ECO+ замок капоту L11+(це Defe.Time v.5 Сфера з приклеєним шильдіком старлайн). Все працює всі задоволені :) Окремий + таки скажу магазину - консультанти в темі питання, а не "втюхать швидше", спілкуються уважно до клієнта, перетелефоновують, якщо пообіцяли(вчасно :) ). Також + установщику - чоловік зі стажем і беручкий до роботи - не вкладались у робочий день, без питань, сам каже я лишуся все зроблю, реально почали роботу в 9.30, закінчили о 20.30. Ставлення до якості сподобалося, все робить грунтовно, по ходу дає відповіді на усі запитання, якщо є побажання і їх реально реалізувати, тобто ти кажеш на місці "а може так" - аналізує і якщо це можливо - реалізує. Магаз і установщики мають сертифікацію старлайн. Ну папірець то таке але все ж таки, і тим більше, що на ділі дійсно і сервіс консультантів і робота установщика виявилися на високому рівні. Окремо додам, що можна купляти товар по Приватовській оплаті частинами, реально європейський сервіс - нічого не переплачуєш чиста розстрочка. І у них це реалізовано на сайті. Я принципово не користуюсь кредитами але приватівською оплатою частинами користуюсь принципово :) адже чому не скористатись грошима без відсотків. Жоден інший магаз, що займається автосигналками не дає таку можливість, тому окремий респект. Єдине, що не вистачає для перфекту :) це "знання на льоту" автівки, що приїхала - проявляється в неготовності знати усі варіанти блокування чи розмикання цепочок на конкретному авто, схиляються до стандартного простого виконання. Але якщо клієнт знає, що хоче і просить зробити, то установник "включається". Думаю то не від "врєдності" а скоріше через те, що мало хто вимагає якихось перфектів. Більшість навіть не розуміє, що одна сіга взагалі то не рятує авто, навіть діалогова, особливо, якщо стоїть автівка десь у дворах... Окремо зазначу що все роблять якісно, по ходу навіть прозвонив чому в салоні деякі лампочки не горіли, виявив запобіжники згоріли, все замінили без додаткових фінансів. Тіпа дрібничка але таки добре відношення до клієнта спонукало напічятать многабукаф. Успіхів в роботі, загалом враження лише позитивні.
  • Александр на Ауди Q7 11.03.2016
    Время визита: 20.05.2016
    Отличное обслуживание, менял у ребят линзы штатные т.к. мои выгорели. Сделали очень качественно, даже следов разбора фары нет. Свет стал значительно лучше! Спасибо!

VIP-объявления

BusPro Service
59 отзывов
Киев, ул. Стройиндустрии, 6
Закрыто до пт 09:00
ФЛАГМАН МОТОР УКРАЇНА
53 отзыва
Киев, ул. Льва Толстого, 63
Закрыто до пт 09:00
IRON MASTER Автосервіс
76 отзывов
Киев, проспект Науки, 51
Закрыто до пт 09:00
Ок Сервіс
6 отзывов
Киев, вулиця Живописна, 2а