СТО Автосервис Prime

Комфорт з СТО Автосервис Prime

Wi-Fi Wi-Fi

Опис

Автосервіс Prime

Графік роботи: ПН-ПТ - с 9:00 до 18:00, СБ-НД - по домовленості.

Тел.: 099 761 4042, 096 710 2394

Google maps: https://goo.gl/maps/tptRcbJpKhyTCXg28

Facebook: @stoprime

Особливості та принципи нашої роботи:

1. Вартість послуг. Вона оговорюється виключно до початку здійснення робіт та залишається незмінною до їх завершення;

2. Гарантія якості. Не турбуйтесь за якість запчастин та стан виконаних робіт! Це ми несемо перед вами гарантійні забов’язання;

3. Гнучкість. Ми гнучкі, і, за бажанням, після ремонтних робіт доставимо ваш автомобіль до Вас. Також ми готові, за потреби та додаткову оплату, виконати терміновий ремонт вашого авто у неробочі години.

4. Чесність. Ми виконуємо тільки ті роботи, які дійсно необхідні. Будьте певні, що після діагностики авто Ви отримаєте чесні висновки - що потребує негайного ремонту, а що ще може працювати певний час. І, звичайно ж, ми надаємо повний розрахунок вартості робіт та необхідних комплектуючих.

5. Доступність. Знаходимось у центрі міста. Це зручно, бо поряд безліч цікавинок та розваг 😊

6. Дотримання дедлайнів. Ми цінуємо Ваш час! Ви лишаєте нам авто, а ми вертаємо його відремонтованим у домовлені терміни.

7. Професіоналізм. Наші спеціалісти мають 15-ти річний досвід з ремонту авто та регулярно підвищують кваліфікацію, як в Україні, так і за кордоном. Всі види робіт виконуються згідно технічних регламентів.

8. Комплексні рішення. У нас можна виконати наступні види робіт: діагностика авто, ТО, ремонт підвіски і шиномонтаж. Усі придбані та встановлені, під час здійснення ремонту, запчастини мають певні гарантійні терміни.

9. Зручність. Ми обслуговуємо, як юридичних, так і приватних осіб. У нас можна розрахуватись готівкою, карткою або через перерахунок на вказаний IBAN.

10. Відповідальність. Ми чітко усвідомлюємо, що і від нас також залежить Ваша безпека під час руху.

Наша ціль - побудова довіри з нашими клієнтами та налагодження довгострокових відносин, тому ми постійно вдосконалюємось та розширюємо спектр послуг.

Види робіт

Заміна масла та технічних рідин Діагностика підвіски Автозапчастини Заміна рідини зчеплення Заміна підшипника ступиці Заміна повітряного фільтра Заміна рульових наконечників поздовжньої тяги рульового керування Ремонт пневмопідвіски Заміна вижимного підшипника зчеплення Заміна натяжного ролика генератора Заміна ступичного підшипника Заміна зчеплення Заміна сайлентблоків Заміна сайлентблоків променевої тяги Балансіровка та шиномонтаж Заміна паливного фільтра Слюсарний ремонт Регламентне техобслуговування Заміна фільтрів Встановлення захисту двигуна Заміна гальмівного барабану Ремонт підвіски Заміна гальмівного диска Заряджання акумуляторів Заміна сайлентблоків ресор Заміна вилки зчеплення Заміна веденого диска зчеплення Заміна рульових наконечників поперечної тяги рульового керування Ремонт ходової Заміна підвісного підшипника Заміна салонного фільтра Заміна фільтру вологовідділювача Заміна направляючих гальмівного супорту Діагностика ходової Планове ТО Заміна масляного фільтра Заміна ременя ГРМ Встановлення захисту картера Заміна розхідників (свічки, колодки) Збільшення дорожнього просвіту Заміна пневмоподушки Заміна гальмівної рідини Заміна сайлентблоків стабілізатору Заміна фільтра ГУР Експрес заміна масла Заміна РМК гальмівного валу Сервісне обслуговування Заміна троса зчеплення
  • Данил на Toyota camry 2015 09.01.2021
    Час візиту: 23.12.2020
    Ехал в командировку, лопнул главный цилиндр сцепления. Заехал в первый по пути сервис и мне очень повезло! У ребят есть поставщики оригинальных деталей и хороших копий по адекватным ценам, за два часа решили мой вопрос и бесплатно провели поверхностную диагностику на наличие проблем с ходовой и тормозами. Персонал знает своё дело и вошли в положение. Благодарю за быстрый и качественный ремонт, советую!