СТО CHECK-ENGINE Сервіс

Сторінка перенесена в архів

Цей автосервіс перенесено до архіву. Інформація на сторінці може бути не актуальною.

СТО CHECK-ENGINE Сервіс

4.4 15 відгуків

Опис

Діагностика електронних систем автомобіля
(інжектора,TDI,CDI, ABS, AIRBAG та ін.)

Комплексний пошук несправностей
інжекторних двигунів

Промивка інжектора (форсунок)
хімічним та ультразвуковим методом"
  • Василь на Лагуна 03.03.2018
    Час візиту: 3.03.2018
    Вони вже не працюють. Взагалі
  • Александр на Fiat marea 17.01.2016
    Час візиту: зима 2015
    Маю досить рідкісне авто Fiat marea. З труби валив чорний дим і розхід був більше 20 літрів. Заїзджав на декілька сервісів всі пожимали плечами і навіть не могли підключити авто до компютера. Я вже майже опустив руки але мій знайомий порадив мені майста Павла. Він без жодних питань взявся за роботу і сталося диво. Павло відремонтував мою машину! Робив приблизно 2 тиждні і взяв не багато грошей. Всім рекомендую звертатися! Дякую!
  • Спортсмени Львова на ВАЗ 21124 24.01.2015
    Час візиту: 22.01.2014
    хотілось би подякувати власнику за відповідальну і віддану роботу. дуже все швидко і якісно. реально людина знавець своєї справи. надіємось в подальшому на більш тісну співпрацю)))) з повагою "спортсмени"
  • Петро на Audi v8 3.6 quattro 28.10.2014
    Час візиту: 22 жовтня 2014
    розповім коротко.після заправки на одній із АЗС,двигун почав мяко кажучи погано працювати і коптити як дізель.росхід пального був захмарний.звернувся до Павла-знавець своєї справи.мало того шо двигун працюе як годинник,так ще і росхід палива нереально менший.доречі на динаміку це не повпливало.рекомендую звертатись до Павла)))
  • Роман 31.12.2013
    Яким має бути сервіс? Значить так: приїхав, сказав причину, тобі сказали робити будуть або ні...... Якщо робити будуть, значить мають зробити. Не можете зробити, нема що братись за роботу, а тим більше гроші за неї Дополнение от 24.02.2014: Яка різниця коли я приїжав... Просто якщо вже щось робите то робіть будь ласка, а не беріть гроші за діагностику, чи за що Ви їх там берете, коли толку з того нема. Гроші за діагностику беруться тоді, коли знаходиться причина і ліквідується, а коли робиться діагностика і нічого з того нема то кому таке вибачте потрібно.
    Відповідь CHECK-ENGINE Сервіс 24.03.2014
    Доброго дня. Дозвольте поцікавитись більше деталей. Коли ви приїзжали на сервіс, яка машина, яка була озвучена неполадка, час проведений на сервісі? Дякую. доповнення: Дата вашого візиту допоможе нам більше детально проаналізувати ситуацію. Діагностика авто проводиться для виявлення якихось не поладок в автомобілі, їхнє усунення це вже інша робота. Скажіть будь-ласка чи ви висловлювали своє невдоволення обслуговуванням на місці, одразу після того як вам провели діагностику авто? Дякую.
  • Андрій на AUDI 100 2.8 QUADRO 93 рік 22.10.2013
    Час візиту: літо 2013
    Значить по порядку: мій відданий залізний кінь з далекої Баварії (хоча під капотом пише Бельгія) почав пити бензину яко бешена тварюка! Він і так пив немало , 10- 12 л/100 км - це норма при ЕКОНОМНІЙ їзді, а тут взагалі збожеволів-15-16 л.Так як їжджу на цій машині з 2005 , а машина вже не нова і роки беруть своє(хоть і класна , зараза) , то сервісів я вже повідвідував,певний досвід маю,дивлюсь на світ без розових окулярів і від сервісменів чудес не очікую.Робив в тій машині і ходову(ясенпень) і кондЮк і радіатор і АБС і навіть (БАРАБАННА ДРОБЬ) МІНЯВ МОТОР !!! Короче надивився всякого : І запчастини ставили Б/У (хоч платив за нові), і вписували в акт виконаних робіт якусь хрень , якої ніхто не робив, і складали перелік необхідних для заміни запчастин, які я забив міняти і РОКИ після того їздив з ними. Ну і саме феєричне це ремонт АБС на алекс авто (на Липинського).МЕГАМАЙСТЕР втикнув сій прибор для діагностики в розєм під капотом і через 20 секунд гордо сказав :У вас застара програма Наш прибор її небачить.Мега менеджер в галстуку гордо вручив мені АКТ ВИКОНАНИХ РОБІТ в якому було прописано ДІАГНОСТИКА АБС ну і сума за неї. На моє питаня "шо за фак ?" ммені сказали Ну ми ж підключили , продіагностували і виявили що наш прибор вашої пр-ми не бачить ...Але негативний досвід - це теж досвід. на вулецьку заїхав по пораді колєгі , пробув та десь 2-2,5 год.З них - 15 хв діагностика 2 год туда назад за датчиком температури на замарстинівську, 20 хв - заміна датчика.і вуаля - прожорлива свиня знову перетворюється в баварську(чи бельгійську) красуню Плюси швидко без лишніх пантів в сервісі чисто платиш саме власнику ( а не майстру + власнику+бухгалтеру+ і т.д.) відповідно і виходить дешевше Мінусів як таких не бачу. нормальний , адекватний сервіс і майстер, хороша робота і нормальне відношення до клієнта, що вже великий плюс.Одним словом - раджу.
  • вау,какие отзывы...прям все под копирку писали. А какое знание простого владельца автомобиля технических терминов...и всяких подробностей конструкции автомобиля...и это настоящие отзывы???...смешно просто
  • Сергій на Honda Accord 2001 рік 22.03.2013
    Час візиту: 19-20 березня 2013
    Я у Львові живу другий рік і знайти хороше, порядне СТО з професійними майстрами мені було дуже не просто, а особливо якщо це стосується діагностики основних систем автомобіля. Моя машина почала погано їхати, не було динаміки, збільшився розхід палива, постійно горів датчик "CHECK" і т.п.. Я був на багатьох СТО, проводилися діагностики, я купував ті запчастини, які мені говорили, але майже нічого не змінювалося на краще. СТО на моїй проблемі заробляли, сімейний бюджет зменшувався, а проблема залишалася... Сьомого березня машина майже перестала їхати на бензині, а на газу взагалі не їхала.Працюю я в одному з таксі міста, і працювати на такій машині далі було дуже ризиковано. Були вихідні дні, я обзвонив всі СТО і майстрів, яких я вже знав, але ніхто не працював аж до понеділка. Вирішив пошукати через інтернет і знайшов де-кілька, серед яких був CHECK-ENGINE Сервіс, почитав відгуки і дуже зацікавився. Нажаль Павло в понеділок 11 березня був зайнятий і я поїхав до іншого майстра. Хотів би всім розповісти цю чергову пригоду, але це нудно і займе трохи часу. Скажу лише, що я втратив ще тиждень часу, попав на гроші, вислухав багато розумних речей і залишився зі своєю проблемою. Вирішив однозначно їхати до Павла, маючи надію, що відгуки про його роботу були написані правдиво і я не помилився. До Павла я приїхав 19 березня після 14.00 і виїхав 20 березня десь після 18.00, але на своїй машині, яка до того так гарно ще ніколи не їздила, просто якийсь звір або літак, аж страшнувато було тиснути на педаль газу... Що сподобалось? Наявність необхідного обладнання, професійний, покроковий підхід до пошуку і вирішення проблем, впевненість і спокій у діях, акуратність, уважність і контроль виконаних робіт. Протягом всього цього часу я знаходився біля майстра і спостерігав за його роботою, задавав питання і ніби сам відвідав курси підвищення кваліфікації. Я залишився дуже задоволений, проблема, яка не вирішувалася майже рік була вирішена! Рекомендую всім!!! Павлові особлива подяка!!! Ця людина заслуговує поваги і їй не страшно довірити свій автомобіль!
  • Анатолій на M. Carisma 1.8 GDI 22.03.2013
    Час візиту: 27/02/2013
    Одного не дуже чудового ранку мій а/м перестав їхати, тобто двигун троїв, дьоргався і т.д. Побував на декількох сервісах з комп. діагностикою, вердикт: все чудово а/м повністю "здоровий" вот тільки за кілометр було чути, що я їду)). Чисто випадково в інтернеті знайшов цей автосервіс, записався. Почистили дросель, перевірили різні патрубки на герметичність, комп'ютерна діагностика, як завжди сказала, що все ок. Майстер Павло сказав, щоб після чистки дроселя, я ще пару днів поїздив. Приїхав другий раз і чудо датчик кол. вала періодично давав збой. Після його реконструкції а/м полетів. Правда літав не довго періодично почав замічати серйозний розхід палива, десь 15-16 л/100 км. і дещо почали плавати обороти. Приїхав до Павла третій раз. Ну тут він одразу розібрався, що потрібно замінити лямбду і датчик холостого ходу. Доречі заміна лямбда- зонда досить і досить дешево порівняно з іншими сервісами.
  • Роман на mazda626 1998р автомт 15.09.2012
    Час візиту: 1 вересня 2012р
    Розповім коротко після заміни бензонасоса почав помічати що машина при нагріві двигуна починає їхати ривками різко падають оберти на протязі року об'їздив десяток автосервісів потратив купа грошей але результату не було машина дьоргалась все більше і почала навіть глохнути на швидкості.Офіційний сервіс у Львові не зміг допомогти і поставив діагноз тут щось поламано лишайте машину у нас то мабуть надовго поламаний комп'ютер (а це самі знаєте не дешева запчастина).Випадково побачив стенд з номером телефона сервісу і механічно набрав номер коротко розповів симптоми (попав якраз на Павла )мене вислухали і запропонували приїхати і вуаля причина найдена (поломка в трамплері точніше у самій котушці) і я почав їздити по новому після року мук і нервів а також розтрат. В середнім при мандрівкам по сервісам я потратив круглу суму а зараз за копійки машина літає пропало бажання продавати машину так що Павло так і далі тримати молодець звертайтесь не пошкодуєте. P.S Якщо ви як я об'їздили вже всіх і впали у відчай вам саме сюда до Павла (Доктор Хауз автомобільний)
  • віктор на вольво 12.09.2012
    Час візиту: 12 09 2012
    Купив VOLVO 740 2.3 I TURBO був страшний розхід десь коло 27л./100, дзвонив по сервісах у Львові , щоб зробили диагностику що ж саме треба замінити , питають яка машина,- ВОЛЬВО і всі казали НІ, такої машини неробимо. Дзвоню на сервіс по вул. ВУЛЕЦЬКА 11А, майстер вислухав мою біду і домовились на який день приїхати , Враховуючи те що машина стара і рідкісна не диагностується майстер зумів знайти що її болить , --- дачик ДМРВ , дачик ОЖ, і ЛЯМБДА .Після заміни цих запчастин і регуліровки, машина просто ожила , так що я дуже задоволений таким майстром і всім просто раджу звертатись сюда , тут і відношеня як до людей іціни приємні а саме головне професійність майстра і зацікавленість своєї роботи .Удачі ВАМ майстер у вашій професії . ДЯКУЮ
  • Антон на KIA 22.06.2012
    Час візиту: 6 июня 2012
    Вітаю! Kia CEED 1,6 CRDI 2008 р.в. В авто почались проблем з електрообладнанням, миригтіла підсвітка приборів, перезавантажувався магнітофон, на малих обертах на рулевій колонці були відчутні подьоргування. Павло за допомогою приладів та відмінних знань найшов та ліквідував дефект за ліченні хвилини! Авто почало працювати дуже гарно! Превелика вдячність відмінному спеціалістові по автоелектроніці - найкращий у Львові, рекомендую!
  • Любомир 10.06.2012
    Дуже багато майстрів намагались зробити автомобіль, але це їм не вдавалось. пояснення були тільки одні потрібно підключати компютер і все, а так як авто польське ні програм ні штекерів підключення нема. Він знайшов проблему і зробив. Павло хороший фахівець!!! йому явно можна довірити авто!!!
  • Назар на ВАЗ 2114 2006 рік 01.06.2012
    Час візиту: 1 червня 2012
    В мене була проблема, що при їзді загорілася лампа CHECK ENGINE. Колись я скидав мінусову клему з акумулятора на невеликий період часу і все ставало GOOD. Майстер через комп'ютер продіагностував і виявилось вийшов з ладу ДАТЧИК РОЗПРЕДВАЛА(замінено=ціна датчика на Зеленій(автобазар) 65 грн.) далі помилка по лямбда зонді. Я вже був на станціях, де зразу говорили замінити лямбда зонд і купу інших компонентів про всяк випадок(ціна в такому випадку круто росла). Пан Павло після годинної перевірки знайшов проблемний вузол, десь в районі маси ЄБУ. Крім того поточно був прочищений датчик регулятора холостого ходу і патрубки в районі інжектора, після чого авто стало стартувати в 3 рази швидше ніж перед тим. Я дуже задоволений кваліфікацією, людськими цінами і поясненнями, за що я плачу гроші. Щастя(ціна роботи) обійшлось в 150 грн.
  • Ярослав на MAZDA 626 01.05.2012
    Час візиту: 1 травня 2012р.
    Майстра звати Павло, працює сам. На СТО ідеальний порядок. В мене була проблемка з замком запалювання на MAZDA 626 GF(заводилась з 3-9 оборота...) - як виявилось бракована деталь в контактній групі. Підшаманив трохи - і машина завелась як треба!!! Найцікавіше що за цю просту проблему ніхто не хотів братися - всі такі заняті у Львові.1 година роботи коштувала 70грн. На інші роботи розцінок не питав.